Јагодата не е алерген, може да предизвика црвенило околу устата и на пеленската регија од киселините ама не е алерген. Ти секако нема да дадеш 5...
:l:
Дечки, која сума ви рефундираат за 30 клексани?
[MEDIA] За мене нема посоодветна музика за дождливо време. Солистот, брилијантен иако малку „преагресивен“ за мој вкус. И повторно да го...
Не мисли на тоа, премногу е рано стварно, прво опорави се од овој пораѓај и се да си оствариш што сакаш. Јас меѓу двете деца си решив стамбено...
Улога и реално голем трошок има само кумот. Нема потреба да се изложуваш на трошоци само затоа што порано се давало на сите. Да, порано се давало на...
Штом овенуваат, си бара вода. Јас штом видам малку да се надолу одма ставам. Така и повеќе расте и нови листови излегуваат.
Многу е тешко да растеш денес деца оти покрај физичкото насилство, сега постои и сајбер. Башка, плукаме по време каде што како деца бевме многу...
Вчера бевме на педијатар и ни кажаа да почнеме со вкусови. Ми рече не во блендер, туку на вилушка пасирано и сабајле земав сварив морков го испасирав...
Какви зачини мамички може да се користат ?бебе е скоро 1 годинка..какво сирење ?и кашкавал дали давате и каков
[MEDIA]
Реин ок е, реков еве да се поправам повеќето, и пак ќе кажам, луѓе сме и во каква и ситуација да не доведат, луѓе сме, се контролираме. За...
Страв ме фаќа од снегулкиве денес што ги растат..
И јас не сакам второ иако сите ме замараат. Најсмешно е што јас останав бремена само зошто Господ така сакал. Медицински ставот беше дека нема шанси....
А зошто не посвоиш ти?
Астрологијата е симболички јазик стар со илјадници години. Не знаев дека уште постојат луѓе кои мислат дека светот е толку еднодимензионален и дека...
Лажни контракции се, баш тој период почнуваат. Ако пиеш една доза, зголеми на две магнезиум. Сосем нормална појава се, но непријатна.
Да, верувам, делам ѕид со стар вампир кој нема живот, ме прислушува, шлапа за нас фамилијарно, ми гаси ламби, ѕирка од дупче кога излегувам, ме...
Ја укинаа целата помош во светот, што не чинеше ниту еден процент од нивниот годишен буџет, некаде околу 0.3 проценти (инаку, на анкети, нивен...
Каде јас спомнав дека воопшто нормално да се тепа некого особено дете? Очигледно е дека ме читате селективно или воопшто не ме читате, па од некој...
Оддели ги имињата со запирка.