Мислам дека сè уште не е донесена кај нас. Ама ако некоја ја види нека извести во темава. Исто и тие што ќе ја пробаат нека пишат впечатоци. Мене на...
Колку време однапред закажувате термин за Nifty во Гинекаликс?
Jas odnesov kopii, nemav nikakov problem
Мој избор е тоа дали ќе го родам или не, исто моја одлука е таа како ќе го васпитам детето. Важно е да биде васпитано и да не прави глупости- да НЕ...
Здраво девојки, тие што сте добиле ваучер..сите испитувања ги правев на државно крвна слика, хормони, брисеви, пап.. и резултати стигат кај матична и...
Шкртни како ќе прифати цврста храна. И јас се мислам од наредна недела ( да прими вакцина и косултација со докотр) да почнам со вкусови ама го гледам...
Пробај пак. Можеби наредниот пат ќе ти се посреќи. :D
[MEDIA]
И Мејбилин со тјубинг маскара. Ја пробал некој? [ATTACH]
Кога сме на муабетов, еден ден во годината има можност за преспивање во замокот Бран во Романија. Се спие во ковчег, а се аплицира онлајн. Јас еднаш...
Кај вас што немаше исплата , добивте ли? Кај мене уште нема
Thea + LCV се исто така добро комбо. [MEDIA] [MEDIA]
Не ми изгледа ова ко хорор :worried:
Предлог за одмор на втор крак со годинка детенце? Искуства за Торони? Битно ми е да нема ветер и да има убави плажи
Јас скроз ретко читам sci-fi, а fantasy скоро па ич, така што слободно охрабри се да отвориш таква тема. :D Можеби ќе се убеди и некоја од нас да...
Дали мислите дека бебе може да има грчеви и запек од капките на Babytol d3 I k1 и babytol omega3, читав на една страна дека баш од оваа фирма се...
Бидејќи не си упатена. Како функционира општо за твојата намера да имаш депозит: Има разлики во каматните стапки, има разлики во рочноста, во сумите...
Не знам за колкаво бебе се работи ама баш од тоа влечкање се и премислување по 100 пати, првата година и ја пропуштивме да одиме на одмор. Голема...
Здраво девојки, може ли да ми дадете идеи како да ја искомбинирам сукњава за на свадба? Слична ваква имам само црна боја, може не е за на свадба ама...
[ATTACH] [ATTACH]
Оддели ги имињата со запирка.