Во дирекција морам или може на автобуска?
Од Зара се. Преубав е моделот, ама материјалот не ми се свиѓа. Лен и памук, ама многу крут и дебел материјал.
Да, од тука евра па таму во динари. Не ми текнало да прашам по менувачниците низ Скопјево дали имаат динари. Сигурно има, ама претпоставувам курсот...
Што подразбираш ти под "исти"? Треба да сме рамноправни апсолутно, ама да си спуштам критериуми бидејќи некој има комплекси и мисли дека сум ту мач,...
Дамјан и Давид ми е преубава комбинација. :l:
Заборавив погоре да допишам, ако може некој да сподели искуство и со Васко Василевски? Се мислам за кај него или за во Гастротоп.
1. Војдан 2. Јован 3. Давид Сите ми се убави.
[ATTACH]
Здраво, дали имате нарачувано облека од Киколино? Како ви се допаѓа квалитетот?
[ATTACH] [ATTACH] Холандија
Не ти е веројатно ни до една крема. Нокти, кожа како се? Колаген ампули тогаш ставај, некој третман со колаген.
Според тие постапки ќе сфатиш каков е, што побрзо го покаже вистинското лице тоа подобро за тебе да не си го губиш времето со таков.
Видиш, си го знаеш сама одговорот. Батали го.
Од твои усни во Божји уши, амин!
Не. Ја не пијам,пушам ни се дрогирам, не сакам ни партнерката да ми е таква.
Епа ќе ди најдеш таква како што ти се допаѓа со тие карактеристики.
[MEDIA]
Кој при здрав разум би бил со таква личност? Со тскви не би де ни дружела а па не за врска.
А што ако, хипотетички, мене ми се допаѓа силна, независна, самостојна и доминантна феминсткиња како маж? Жена што сама вози, сама си средува работи,...
па не се ако имате идеи други кажувајте за машко немам идеи никакви :( Само Дамјан ми е совршено машко име ама така се вика син ми. Не ми мењава тоа...
Оддели ги имињата со запирка.