Кај Димчев е 8.700 скрининг.
Trajkovski ke ti kaze odma da go vadis jas imav i mi rece nema da me fati dodeka ne go sredam toa i ako odis odi pobrzo na klinika kaj dr. Tofovski...
Дали некој знае како се вика продавницата за парфеми во рамстор до т-мобиле? Вчера видов дека имаат арапски парфеми ама во брзање бев и не можев да...
Znaci ke skrenam vise so ovoj moj cerviks, sredata mi bese 32 cm, idam ponedelnik za preventivem serklaz 24mm , deneska na serklaz bil 10 cm otvoren...
Еве ви оглас кој има познавање од англиски јазик, административна работа. клик
За 2-3дена давав
Добра реклама од нов профил. Хахаха
4
Дали некој знае кај се наоѓа др Мартин во Скопје?
20.11.2026 - Повторно машко :) wish me luck со 2 under 2 :D
Koja golemina ti se miomite? Nad 5 cm treba da se vadat,kaj mene od 6 cm nagore koga stanaa,pocnaa da pritiskaat na mocen meur i creva i da...
Постелката до сега ми беше на заден ѕид, на скрининг докторот пишал на преден, не знаев дека е можно вакво нешто :wasntme: има некоја искуство со ова?
Здраво, Ќе полниме 5 месеци и треба да почнеме со воведување на вкусови. Дали некој има список со намирници?
Малку не си јасна. Мислиш 3500 за еден или двајца заедно? Нормално дека ако е за двајца е малку, ама двајца по 3000/3500 не е многу ама па и не е баш...
Кога сакаш давај, прв пат слушам ова што го имаш напишано. Моиве нит стапалчиња нит нешто имаат правено, па трчаат
Моли се да немаш симптоми… пошо коа ќе почне гадење и повраќање(ако воопшто имаш) ќе ги бараш деновиве. Така да сосем нормално е ништо да не осеќаш.
На клиника не плаќаш ништо.
А разлика во цени има голема или? Бидејќи ако не е многу,подобро би било Павле Димчев.
Почнаа со мк-преводи Нетфликс?
Оддели ги имињата со запирка.