Tirtir оваа верзија е за нормална комбинирана кожа. Имав и друга верзија од пудрава , оваа [IMG] Што е наменета за помрсна кожа. По некое време не...
Да да Скопје, јас сум склет и ќерка ми , маж ми сабајлево се шета по дома со џемпер со крагња :?:
Скопје сте исто нели ? Јас сум многу зиморлива и уште носам долна маичка ама децава посебно малово многу се поти еве сеа па почна и да кашла |(...
Боди не носи мојата само долги ракавчиња боди е денес и хеланки. Минатата недела на кратки беше, доле хеланки. И кај нас е мн топло
Зошто имаш потреба свекорот да те сака? Татко ти те сакал ли? Треба мажот ти да те сака, запрашај се што е причината што сакаш свекорот да се грижи...
Лага Лпм седи на фотеља
Мојата е сктелџија, бодито на прерамки и го тргнав уште на почеток на Мај, одма се осипува кога и е претопло. Јас и облакам боди по долги и...
Не знам, за разлика од големата многу се поти отсекогаш ама сега повеќе. Се мислев дали да и го скинам бодито на прерамки.
И во самото упатство пишува вода од чешма. @Bebence2025 и ние го имаме вториот, со чашката за кафе само што прави пена. мене не ми се допадна дека со...
[ATTACH] Или во превод: "остани со тој кој ти ја бакнува душата, секој може да ти ја бакне кожата" :f: :l: :makeup:
Мене ми забоде очи делот кај што ти вика пред детето. Гледај тоа да го поправите оти иако е мало не е во ред да гледа викотници кавги и сл., сега е...
Здраво. Може ли да ми кажете нешто повеќе за Пиколини? Сакаме од септември малата да ја запишеме во јасли, ќе има 9 месеци. Како сте задоволни? Фала
Дете ако е спремно ќе научи одма. Јас така со големата демек ајде лето кога е, ја форсирав на точно 2 години, во август. Дете не беше спремно и крај....
Така е! Мајка нема потреба да се нервираш. Како прво не се сите баби и дедовци исти. И мене ми го чуваат нон стоп рака на срце да ставам два месеци...
Од една мама за друга мама: Споделувам совети и искуства што би сакала и јас да ги знаев кога станав мама....
Не знам на што мислиш кога велиш изгорено, нас ни се деси еднаш малку да се вцрвене од сонце (и тоа не беше ни јако сонце, облачно беше, ко зад...
и кај мене слично е се запознавме во живо се си кажавме за да и побарам инста ми даде ја прашав дали слободна пред да ја фолоу , за на крај ни сеен...
41 923
Оддели ги имињата со запирка.