Продавам појас за трудници, само еднаш го имам ставено. 2200ден е купен за 1000ден го давам.[ATTACH] [ATTACH] [ATTACH]
Реално да, има мн ужасно работодавци. Ова конкретно беше во скопје
Како ви се вашите бебиња од 2 месеци со дремки, моето секој ден различно некој ден спие и само за цицање се буди некој ден е буден подолго време,...
После некое време секако веќе не можеш да пратиш, секое бебе е различно, плус зависи од тоа колку му е долга дремката. Не е исто да спие пола час или...
Добив [ATTACH]
Здраво. Може ли да ми кажеш во кој хотел беше и преку која агенција?
Моето има 2ипол месеци ама се буди на 5-6часа пие млеко, заспива пак уште 5 часа ноќе. Дење бара на 3часа...
Оф бе срциња , колку сте наивни... Користење странски зборови у стил а ла ЏПТ, двојни стандарди и нарцисоиден увек жртва муд не се знаци на високо...
Здраво феминки, за роденденот на син ми се размислувам за кетеринг помеѓу две сестричиња, кетеринг бибер и сол, и поховани даски. Цените се горе долу...
Одморено и исполнето!
Пред некој ден бев сведок една колешка од работа како и се дери на сопствената мајка на телефон. Значи во буквална смисла дерење. Ужас ме фати што ја...
Ако не е подарена , сестра ми да ја земе?
[ATTACH] [ATTACH] [ATTACH] [ATTACH]
има веќе 6 месеци и уште навечер се буди на секои 2 часа за млеко. Кога ќе почне да поврзува, има ли друг искуство
[ATTACH]
[ATTACH] [ATTACH]
Jas vrska nema niso so mi kaza
И јас сум исто толку гневен на НЕКОИ МАЖИ и на НЕКОИ ЖЕНИ и на форум и во „физичката стварност“, но тоа мене не ми дава право да им се обраќам на...
[MEDIA]
Оддели ги имињата со запирка.