5-10ден највеќе
Кажувајте чаре Алишта перени исушени здиплени Собата редовно се чисти ,луфтира ,алиштата по неколку дена лошо мирисаат како не перени како скапано...
Најзадоволна сум од Зара и Х&М, сѐ што имам купено од таму не е мрднато. 19 месеци сме, 90% од гардеробата и е од овие два бренда. Во глобала...
@kozuf , баш од истите мисли не се нафатив да одвикнувам на одмор. Не одиме на свое, утре што се вика други после нас доаѓаат во собата и некако (за...
8:15 отвара. До сега секогаш брзо сум поминала.
Мајки едно прашање: дали бодињата од Зара се со добар квалитет и одговараат ли на броевите? Од хм сум многу задоволна од бебешката гардероба, преубав...
од колку отвораа на Трансфузиологија? Само за боцкање ми треба, и дали оди брзо?
Дали има некој искуство со криотерапија на хиперпигментација на лице? Би сакала да се консултирам во ЛП. Исто препорака за добар дерматолог за...
Фала Коритсаки :f: Фала многу :f:
Ја земав од k-k вакви, имаше избор од околу 1000 нагоре. И во спортските види има од прилика тие цени, и поскапи секако. За мало дете и јас мислам...
Од scoot and ride. На инстаграм ја нарачав scootandridemk, а ги има мислам и во бебе центар.
Јас оваа ја користам и за мене и за децата https://zegin.com.mk/mk/bayer-bepanthen-5-krem-30-g
[ATTACH] @Dikinzi Јас ова од ДМ го земам последните 3 години, одлично е. Лади и преку ноќ ја смирува кожата, со дебел слој ќе се намачкам пред спиење...
Како одвикнувате деца на одмор? За еден месец одиме и сите ми викаат така да направам, ама кога ќе ја замислам логистиката не ми е јасно баш. Во...
Јас не.
Девојки на што да внимавам кога купувам балансер? Има и од 2000 и од 7000ден. освен бренд, што е разликата, има ли нешто што пропуштам? Како да ја...
Добро утро на сите, не знам дали ја погодив темата, ако не нека се премести прашањето. Имено, доколку некој знае добра крема за изгорена кожа после...
Проблемот е што они не сакаат да ми дадат плата туку као некој надомест за некој саат плус и така јас губам бидејќи ми доаѓа колку породилното да...
Јас во 5 недела пиев прв пат антибиотик. После уште два пати мислам. Ништо не му е на бебе.
Оддели ги имињата со запирка.