Да да, таа е.
За педофилот или за докторот објавата? Не гледам нешто друго во групата... А и глупости се постира гледам цело време.
Komora na psiholozi treba da proverat dali e psiholog Ne e nasha rabota Mozhe stvarno zavrshila vo Italija anglija i holandija magistarski...
Сликите што ги објавила @Sesil - онаа од Улцињ е сликана од под замокот и гледа кон градската плажа. Таа е толкава ете колку што е на сликата и е...
Апдејт. Значи, My way (od Ola) се понаша ненормално добро. Трае се осеќа нежен а воедно јак, не знам да опишам добро, важно супер е, вреди за парите....
neka kaze @KiT dali e tocna grupava
https://www.facebook.com/groups/1365010057297154
И треба да се запне, нека ја пријави сегде кај што може.
Дајте линк да пријавиме, не ги знаеме сите групите на фб
[ATTACH]
Да ама од тие ми протекува...хаос е ова да си жена :D
Neka potrae ama barem pravdata neka se otera dokraj , se nadevam i drugite clenovi ke prijavat .
Пријавено е, велат ќе трае потрагата долго.
Jas ne znam dali e prevarant Komora na psiholozi treba da proveri toa Mnogu lugje ja spomnaa za prevari Zimanje mito vo komisija Ubivanje na...
Рецепт? :D
Мене ми беше така со второво, мислев ќе добијам и тоа неколку дена порано… викам што е сега ова. Читав дека и имплантацијата има такви симптоми, за 3...
Toa e normalno da si voznemirena a tie ne smeat da objavat sodrzini bez proverka ili kraj kraista ako objavele a nekoj reagiral treba da ja izbrisat...
Точно се запнал што му рекла во странсво учела,дрн,дрн.Во групата за анксиозност им прака пораки на сите во месингер.Треба на админот да му се пише...
Оддели ги имињата со запирка.