Ако е често, најдобро сними го и покажи го на матичната на контрола. Дали реагира ако го викнеш или ако му направиш некоја дистракција во тој период?
Син ми денес ме праша: "зошто врне дожд ?" Еве и јас сеа се прашувам, ама јас ја отупев.
Има ли некој инфо,од кога е др Ивановски на одмор?
Уште посрамота и победно е што 95% од нив се вработени на државно. Голем дел од истите да не се уценити со задржување на работното место не би биле...
Зборувам со помлади многу често имам контакти. Колеги, клиенти, деца на некои мои блиски. А јас исто не се чувствував за многу стара. До вчера. Со...
А потпишана Адидас ... еее македонче :))
Прв пат се решивме да одиме на одмор со бебуш ова лето,крај на август.Паника ме фаќа како ќе се товарам уште сега.Совет што се треба да купам и...
Какви и да ми се допаѓаат, такви носам. Моментално иам 2 пара на скечерс - црни и розеви, 1 на FilA - бели, и едни кафени со леопардова шара на...
5ти скок, трае околу 3-4 недели. Некаде на крајот на скоков е најжустро, али после тоа ново бебе. Моево е веќе 7 месеци, на 6 ипол почна преку ден да...
Ма глупаци бре Кочанчани нели ви е срам?
Попрво Заев ќе го врати името, отколку овие :D
Хепи бРДеј вмро!
Јас го имам овој гел, одличен е.
Треба да постои лимит на максимална старосна граница за издавање/продолжување на возачката дозвола. Опасно е 70+ годишни да возат секојдневно, ни...
Исто ќе речев. Јас дружев со истите девојки и во средно, бевме ептен блиски. Ама кога станавме цимерки додека студиравме, кога делиш простор и парче...
Calvin Klein, Replay, New Balance за секојдневно или кога одам некаде. Супер стојат и со фустан и со сако и хеланка. Да, малку поскапи се ама еднаш...
Ради децава..и тука на езеро кога одиме се изнаигруваат со песок. Ние општо не сме некој плажа тип и уште ако не им е интересно
Е убаво, се луфтираш :rofl:
OK, what ever.
Не носам панталони и маици, не знам како ти е стриктно фустани и кафтани... :D
Оддели ги имињата со запирка.