Зошто кога и да читам нешто поврзано со геј паради, секогаш се споменува насилството во стрејт паровите? Зарем не остана друг аргумент да кажете?...
Ние секоја година одиме во Трпејца и до сега немам видено некој автобус да вози во приквечерните часови, кога сме оделе накај центарот, сѐ е со коли....
Јас почнав во рака ама навистина многу боли. А боцкам и пролутекс во стомак. На 90° го боцкаше во стомак?
Кога сме кај одмор еве да ви се пофалам настинав на овие жештини и температура кренав и се вративме од пола одмор назат :@ Не знам што да кажам во...
Кај мајка ми е така. Она стави плексиглас параван доле и горе залелен со силикон од двете страни. Вака го заштити умивалникот особено елементот под...
Никаде не прочитав дека бил член на сдс, само дека се лигавел кај бц заради личен интeрес, што не ме чуди да е точно. За овие работи треба да се...
Општеството не може да ти наметне нешто што ти не си, и нешто што ти не сакаш да бидеш. Секогаш имало паради, кој како сака и милува, така нека си...
Дали Охрид има јавен градски превоз? Ме интересира дали има некаков превоз од Св. Стефан/Лагадин/Трпејца до Центарот на Охрид и назад во приквечерни...
Како да сме сигурни дека баш тоа име ќе има смисла за детето? И какво е тоа лошо значење па и поврзување со некои личности? Денеска булинг се врши...
@bookslover moze da mi pustis kontakt od majstorot? Fala
На 16 години уште телото не ти е доразвиено, како воопшто некому 20+ би му било привлечно дете освен ако не го палат тинејџери свежо излезени од...
После пораѓај при бањање веројатно многу ја истрив пазувата, испадна како ќир, а всушнпст јас кожата сум ја престругала при што сум ја излупила...
[IMG] [IMG]
Па никој веќе не става имиња кои пример биле застапени во моја генерација, да не зборам за претходните. Што значи сите ќе бидат со чудни имиња и кој...
Не бараат крвна слика :)
Децата не се збунуваат од двајца мажи и жени заедно, ама се збунуваат како мајка им и татко им имаат "среќен брак" додека спијат во посебни соби...
Пред сè, името треба да има смисла за детето. Детето да не трпи булинг поради име со лошо значење. А, во денешно време родителите често бираат имиња...
Да од сонце, песок, вода само што не и поминува тоа ми плаши дали во тој случај боцкет со урбазон.
Девојки колку време од прилика трае царскиот со близнаци ☺️
Ако за тебе нема смисла не значи дека и за родителите нема смисла името. Идентитетот е уникатен и единствен, а и не може сите да се викаат Марија или...
Оддели ги имињата со запирка.