Сепак не. Ќе морам да се демантирам, дефинитивно не ми се свиѓаат нивниве производи. Преценети ми се, реално. Не вредат до толку, не се ништо посебно...
Јас алка имам, мерак ми беше порано, и полна ми е charms, имам едни обетки, таква никаква форма се, црни станаа и со носење редовно а сребро нели...
Kolku sto znam ni ostanuva posle ova I opsto obrazoven test I intervju. Tie sto ke stignat na intervju bi trebalo da se primeni
Од денес ве читам во скриеното катче, па да не ви е чудно ако ви лајкнам нешто од пред половина година. 8-|:rofl:
Јас правев HSG на ГАК почеток на Април, страшно болна процедура што никако не би ја повторила, буквално врескање од болка и би ја препорачала во...
Направи му тарана, јуфки, шпагети, овесна каша, домашно лепче со абц, кифлички и јогурт
Да се пофалам. Уште една мала победа денес, се искакавме го нокшир. Денес ниту грешка за мочкање нема направено. Дефинитивно страв кон нокширот...
Јас имам поднесувано. побарај air help.sky help ...и слично има многу. Јас имам земено 180 евра од доцнење на лет пред две години.
И тоа што викаш, скапи се како за сребро. Од брендов само прстените ми се свиѓале, алка не би земала.
Никогаш не ми стана јасно зошто на луѓето им е нормално да прашаат зошто некој/а е слаб/а, но Никогаш не прашале зошто некој/а е дебел/а. И едното и...
Da denes se javia za potvrda da se zeme vo ponedelnik za psiholoski test najverojatno ke bide isto kako fisickite stom gi zemavme posle 2 3 dena...
Сребро 925, каков квалитет се очекува. По мене не вреди зошто 3 и повеќе пати поевтини се прстените од истиот материјал. Ако ти е за дизајнот...
Не можам да ти пишам пораче :( ако имаш време пиши ми, имам некое прашање околу Пиколини за најблиско искуство :inlove:
Прстените со каков квалитет им се, вреди да се земат?
Дали имате препорака за фризура и шминка во битола или и двете на едно место?
Браво, овие се најпаметни, мозок им тече. А оние што ќе ги испофаќаат сите кифли, лебови и банички, нели да проверат која е најмека... :envy:
Да се пријавам во немајките, јас малце во дубак го ставам за да мочам и ручек да приправам :lol:. Одеше директ во штекерите да брца, ама обезбедив...
Replay ми се незаменливи, омилени засекогаш. Ги сакам оние малите што не собираат ништо освен новчаниче и сјај за уста, не сакам огромни ташни....
[MEDIA]
Ne se moi mislenja. Vi staviv link , neznam dali znaete da citate angliski. Moze da se prevedat stranite na Makedonski. Toa se msilenja na mladi koi...
Оддели ги имињата со запирка.