Јас не знам во кое време и во каква средина сте растеле вие што го глорифицирате минатото време, каде што немало насилство? Во розев облак можеби?...
Никогаш не ни имало. Сега со овие сегашниве на власт може некој ќе дојде нешто од дома да ви земе, да ви даде нема.
Извини а за кои инвеститори зборуваш поточно? И јас само што купив уште не е завршен ама некои работи уште сега ми се сомнителни ама незгодно ми е да...
Не знам како работи тоа ќе најдеш кога престанеш да бараш. А за второто, ми делува мањачки. Не гледам ништо супер во тоа? Или беше сарказам за тоа...
Сандалките се од Пеко?
Здраво, закажавме свадба па се мислиме помеѓу Алерт Бенд, Дакапо и Модерато Бенд. Ваше мислење? И ме интересира дали Анета ех Молика е во Дакапо...
Не ,не се рамнодушни ,скандираат ,навиваат. Бараат да слушнат. Тоа од моето скромно знаење во психологијата е поддршка, тоа е и јас сакам да и...
Каков е законот кај нас? Од колку години може да му се суди на малолетник? Освен парична за родителите, друго не верувам дека ќе има.
Ахххх, не знаат ли дека си имаат работа со македонче што за да не плати достава ќе порача нешто од новата колекција па ќе го врати само да добие...
(facepalm) супер што немаш девојка. :hai:
[MEDIA]
Добро што ми се дешава со глупиов тел , значи не ми работат апликациите како што треба . Треба да го ресетирам или форматирам тел за да ми стигне...
Ете изјавија Мвр дека ќе поднесат кривични за насилство и запуштање и малтретирање на малолетно лице. Е сега, кои се казните за тоа ќе видиме.
Dm
Се согласувам со тебе ,само не ми е јасно ако веднаш не ти признае дека те изневерил секое премолчување е лага и е нешто од што се ежам...
Криманлци спомна, они не се мрачна тријада?
Нормално дека воспитувањето е виновник, што друго. Телефоните и социјалните мрежи се последица. Не се дежурен виновник. Или полесно е да се обвини...
Јас спаѓам во генерациите што растеа без телефон, народски кажано "со влечка воспитувани". Не сум ни вознемирена од видеово, како веќе видено да ми...
Ќе си најдеш кога ќе престанеш да ја бараш. Не знам што има лошо ако и пишеш на некоја а сте немале контакт во живо претходно.
Оддели ги имињата со запирка.