39. Пеколен портокал - Ентони Бурџис 3/5 40. Еленор Олифант е океј - Гејл Ханиман 4/5
Ќе дале ранец и прибор :)
Јас аплицирав и ми рекоа дека резултатите ќе ги добиеме по 15 до 30 дена по завршувањето на рокот за пријавување. Значи најдоцна до еден месец после...
Ова е народски познато како шиптарлук. Ни прв ни заден пат, за нив не важат закони и правила.
@Dek0 Започни со мајндсетот да стекнеш нови познанства/нови пријатели, наместо одма девојка. Може тоа те кочи, тој притисок што веднаш размислуваш...
И јас мислев ќе плаче, па она плаче за да ја носиме, плаче ако ја земеме. Така да можеби нема да е така, може баш ќе сака да оди.
И тоа што викаш. Не знам деновиве со маци постојано малку како веќе не сум ни способна да мислам. Абе напор жив знае да биде, после мозок ми...
Инаку и мене ми се јавија дека е примена во јасли. Такво некое чувство имам на беспомошност, така ми е жал дека толку малечка ќе почне во градинка....
Пушти го на адаптација од октомври штом можеш. Во договорот ќе пишете од 01.10. дека сакаш да почнете. Сега секако ќе си платиш за упис и нагласи им...
Девојки, дали знаете некоја онлајн продавница што имаат драпери со детски мотив или да имате детски драпери купено вие од некаде а притоа да не сте...
[ATTACH]
Iskustvo so AKDP.? Im se javiv so cel da dogovoram plakjanje na rati, ne sakaat. Baram cel iznos, okolu dve iljadi eur. Dali pustaat na izvrsitel...
Со години. Само што јас кога бев они проверуваа дали имам приходи или не и си чекав една недела.
5000 e. Maja e vrv.
Јас се поправив 30 кила. Јас па напротив имав намалена плодова вода што никако не беше поврзана со килограмите. Јас јадев повеќе здрава храна не од...
Колку чини преглед во центар за дојка, и која докторка ја препорачувате?
Ноќната рутина ми е исцрпувачка... посебно вадењето шминка. [ATTACH]Ова многу добро ја растопува шминката. Па ми олеснува. [ATTACH] Маслото е исто...
Си го утнала Деко-то пријателке :)
Има смисла, стварно контрадикторно испаѓа кога ќе размислиш вака. Не реков не сакам да ширам познанства, или онлајн... само од тие причини ми делува...
Оддели ги имињата со запирка.