Dajmi brojce
Ти пишав во лична порака.
Стануваме заедно пиеме кафе,одиме на работа(јас работам во смени).Ако сме двајцата слободни попладне излегуваме со пријатели,пазариме,или сме на...
Смири се, немој да се секираш, сигурно знаат што прават. На моја познаничка на секој преглед после трет месец и правеа преглед со рака, па се породи...
Мојот така се стега и вика ! Хахаха пресмешен е, мислам сака да каже нешто ама не може, душички. А за уво се фаќа пред спиење... трие очи, врти увце...
Дали некој знае кога би требало да биде објавен конкурсот за упис на факултет?
Абе едни години што се 31, не зезај. :D Јас го имам фустанов, топ е. А тебе ако ти се допаѓа како ти стои, не гледам причина зошто не би го носела.
Здраво, во 14 недела и 5 дена поради крварење од хематом и слаби болки отидов на итен преглед, каде ме прегледуваа под спекулум, вагинално и...
hairdresserdjmarteshark_9999 mi e instagram da te vidam koja ili koj si
Nov instagram i fb imam
Дали најде? И јас барам
Па јаде младо сирење, грчки јогурт, домашна урда, кисело млеко. Не гледам некако потреба за кашкавал да и дадам кога јаде други млечни производи кои...
Нема ништо лошо да си job hopper. Јас не сум, а и нема ни многу места за работа во мојот град.
Темава слабо активна, а баш беше забавна :D Ќе споделам последно што ме извади од такт, на одмор јас, тој и нашата ќерка од 2 години. Јас ја капам,...
Не му одговара муабетот оти сите од туѓа цицка цицаат
Според оваа логика, пола држава не треба да има деца. Малку допир со реалноста не би бил на одмет....:wasntme:
Работиме двајцата од дома, наутро заедно пиеме кафе, преку денот јас сум со детето (не работам по 8 саати), сопругот на работа, ако имаме некои...
Леле, не два месеци, туку на пример 1-2 години. Не кажав вака на интервју нормално, односно не ме ни прашаа усно, туку на компјутер требаше да...
Оддели ги имињата со запирка.