[MEDIA]
Оние girls in your town почнаа да хакнуваат и профили на членки кои имаат илјадници мислења. Што сега?
Meet a girl who gets you - No Selfie https://PrivateDates.live Your city's hottest girls are here
Мора да направиме Миконос за сиромашни срцки.:l:
Зошто сте толку вознемирени од тоа кој со кого полово општи? :D
Не се работи за тренд, отсекогаш си постојат овие идентитети, само што во поновата историја добиле име, а последниве години потворено се зборува за...
Топло-ладно и палачинка
Незнам зошто сите се запнаа дека си отишла од нешто твое поради брат ти и снаата. Прво не е ништо ама баш ништо твое т.е собата или дел од киќата...
Сакам да кажам... имам 23 години и вече ми е преку глава. Цело време само се вика дома, најмногу помегу мајка ми и татко ми, татко ми само пререкува...
Утре ден за одмор. Уствари секогаш заборавам дека недела е ден за рибање низ дома....фак фак факк!! пс - уште асална перница за спиење да ди...
Никогаш ми немало логика да не креваш на непознат... може да е буквално било кој и да те бара за многу важни работи крај краја може мајка ти го...
Во 9 недела кажавме дома, на други немаме кажано сеуште и не чувствувам потреба. Ако прашаат океј, ама вака глупо ми е да пишам или ѕвонам на други и...
Како се вика ова цвеќе? [ATTACH]
[ATTACH]
Апдејт - ја изедов ловачката.
Имаш ли болки? Или проблеми ти прави? Мене за еден ми кажаа дека морам ама од страв уште не сум.
Имаш пробано досега?
Го прочитав текстов. За жал се гледа дека писателот на текстов (Николај Велимировиќ) ја нема прочитано Библијата. Апсолутна лага е тоа дека ангел...
@FriendOfDorothy нема спас, и на посебна територија ќе ви дојдеме :rofl:
Оддели ги имињата со запирка.