[ATTACH]
Освен ако немаш вени, мене смрт ми беше тоа кога се пораѓав царски. Со тие бебешките игли не можеа да ми погодат вена, цела бев избоцкана џабе ;(
И мене плиссссс.
А што значи тоа што му е погоре едниот,па ако е другиот во ред зошто да прави тесе???
Здраво за машки фактор дефинитивно Плодност.Околу 5000евра.Прв спермограм ко направивме бевме со дијагноза азоспермија после појдовме Плодност...
Можеш во стомак најлесно е,јас боцкам во рака (сопругот ме боцка,сама нема шанси на тоа место) затоа што боцкам пролутекс во стомак па да не ми...
Кај симпо некаде се оди ако си од ск, распрашај се. Мада еве ако сакаш искуство од мајка на дете родено крај на декември, ако се е ок со детето...
Дечки си барам работа. Да не постои некоја опција нешто онлајн да се работи? Имам б1 сертификат ама би рекла дека зборувам како за б2, диплома од мк...
Правев регуларна контролна крвна слика и леукоцитите ми испаднаа покачени (3,5-10) мене ми се 11,59, и неутрофилите (1,2-6,8 )мене ми се 7,89.. не...
Бидејќи нема целодневна настава во училиштето каде ќе учи моето дете, знам дека ќе треба да приремам храна од дома. Сакам да прашам дали некој има...
[MEDIA]
Како се движат цените на ситни колачи во ЛаКрем?
@Goodgirll321 јас не сум на АОК, на Бармер сум, ама скоро сличен случај, ми требаше потврда за здравствено за терминот за офентал, иако се уште немав...
Кој неписмен ги пишува рецептите на паковањата за храна? Купив emperor’s rice од КАМ, и затоа што прв пат купувам, реков да го зготвам според...
Можеш сама во стомак да си се боцкаш
Не сакам срби.
[ATTACH]Нови Сад
После позитивен тест кажав и на моите и на неговите :)
Оддели ги имињата со запирка.