Можеш да ни објасниш баш би сакале :hai:
Многу евтино ако ми издржат фармеркиве барем една година ќе земам од таму почесто работи ,многу пристапни цени имаат како ваикики на почетокот а сега...
Мислам дека се далеку поквалитетни од Синсеј, конкретно и за фармерки. Земам од таму за децата, почесто од нашиве се перат дека деца се валкаат, и ги...
Ne e kojznae koj kvalitet, ama pa I se naogja nesto asalno. Kolku pari tolku muzika
Се плаќа ли нешто на ГАК за биопсија и за колку време излегуваат резултатите?
Ова многу ме интересира стварно. Колку време не треба се видат со некое дете и скроз да го заборават. Пошто нели учат ново нон стоп, мора и да...
Јас имам земено еднаш, квалитетот не е баш добар.
95% не разбираат што е непопуларно мислење.
Јас од Синсеј земав фармерки 599ден прв пат земам нешто од таму мислам слично ниво се со ваикики
Децата ќе си стекнат нови пријателства , ќе менуваат школо па ги мешаат класовите после 7 , 9 одделение. Плус децата се развиваат различно.
420
Здраво, дали сеуште ја имаш рачната пумпа на Медела и која цена ја продаваш?
Имам земемо многу парчиња и за нас и за децата, и за подарок земам. Јас сум задоволна од квалитетот, а и од изборот на модели, материјалот, и...
Презадоволна сум од маиците и фармерките. Со години ги носам.
Дали некој продава рачна пумпа на Медела ?
Здраво дали некој славел во Смајл кидс нова игротека во кисела вода на Борис Трајковски до Техномаркет, искуство ако може.
еве сајт кој работи на принцип AI и реално исплаќа со мал влог https://arbiq.ai/?ref=Gba4cuE1po1R
[ATTACH] [ATTACH] [ATTACH]
еве сајт што работи на AI и редовно исплаќа а едноставна работата правење лого на почеток после понапредни пакети (чипови) имате... Минимален влог...
Оддели ги имињата со запирка.