Не би знаела да ти кажам. Тие шо не се инстант од една годинка со кравјо млеко ги имаме спремано.
И во наше време имаше брендови кои се носеа и коштаа пари ( Phard, Diesel и сл) не е дека нешто е сега ново тоа и и коштаа повеќе пари него обични...
Цел ден и повеќе, и после туширање се осеќаат
[ATTACH]
Нема да ти е напорен. Дома имаш многу повеќе обврски кои ги завршуваш. Ако идеш поготово all in, немаш гајле. ;)
Барај второ мислење.
И крштевањето и црковниот брак се свети тајни, а луѓето ги сведоа на фолклор и адети. Ако го правиш тоа само затоа што така мора, подобро ич не го...
Јас варев со вода кога не давав истант де. И после само малку за вкус Ад. Не повеќе од 30тина мл.
Гадење почнува покасно после 7 недела, а симптомите како зголемени гради менструални болки се исти како за добивање и бременост и не се баш некој...
Е да, инстант може, ама тие што се варат, како.. Јас затоа претежно инстант за вечера му давам со млеко. Еднаш пробав сварив гриз (со вода), му...
Да, тек на 10тиот доцнење покажа, а покажа и бетата.
Дупло можеш да земеш, сабајле и навечер по еднаш. Магнезиум глицинат е најубава форма.
Јас бев денес во завод, ми рекоа цел процес траел до декември ,резервите можело да ги повикаат во било која фаза ,значи ако некој испадне викале од...
Zemam od 400 , kolku smeam da zgolemam, i mkoj e najdobar?
Кучето нејзино се гледа на видеото, на улица е нападнато, пред апартманот веројатно. Треба да одговара газдата дефинитивно ама никој не пишува за...
Ќе помине за кратко. Кај нас траеше неколку дена. Остави ја ќе се изгуга и ќе си легне :D
Не е јајникот, лигаментите се. Зголеми на магнезиум, во втор триместар се уште поизразени.
и јас не сум за купивање на нов секоја година. Како што напоменав на големиот еден ранец го носи година ипол и коска е. 1400 го зедов во книжара ама...
Гел за туширање преферирам, балеа погоре споменатите маслениот и другиот. Но многу често знае да ми се иритира кожата од нешто, или претерано да ми...
Оддели ги имињата со запирка.