Да замолам некој да ми препорача добри креми за лице против брчки, имам 41 г, нормална до комбинирана кожа, со 2 - 3 поизразени линии на челото. Се...
[ATTACH]
Гумени имаш во Мат стар по 250-300 ден. А во Waikiki има обувки за во вода 300-350 ден, ама 21-22 е најмалото бројче.
Ве молам предлог за крема за исклучително мрсна кожа. Ужасна сум како светам. Нешо од дм. Користсм биодерма сега поре рефинер, и хидра мат. Од хитра...
Да, и јас би купила некои поефтини од истата причина, што ќе ги носи 10 дена само, ама не сакав да оставам за таму да барам купувам. Фала, Ќе ѕирнам...
И кај мене стигна породилното за јуни сега.
Ииии повторно не си ја разбрала поентата. Жал ми е што во недостиг на аргументи кажуваш зс некого дека е ГЛУП. Тоа многу кажува за тебе, и за тоа...
Пробајте ја на Carroten за масна кожа со 50фактор. Со премрсна кожа сум а задоволна сум.
Првата година на плажа со камчиња бевме само неколку дена искрено не ми се даваа куп пари за 4-5 дена, па зедов од локална продавница за обувки некои...
И кај мене стигнаа
[ATTACH] Некој спф кремава дали ја има пробано? Дали е добра за мрсно лице? Сакав некоја тонирана а светла, на Missha ми се потроши а и не би ја...
Аха пошо имам читано кај што као неколку саати не го имаат видено. Пошо кај нас се мери во собата кај што се породи и одма е со мајката, бебето не се...
350 денари, маалска фризерка :)
Исплата на породилно/продолжено породилно. И мене ми стигна денес породилното.
Фала, со лесно и кај вас. Како што кажа @Feniksgirl , ги носат на детско одделение после раѓањето за прегледи, мерења, вакцинирање и слично. После...
Каде купувате патичиња за во вода број 20/21? Никако не сака по песок да оди, ниту да допре со нога
Мене сега ми стигна за јуни.
Оддели ги имињата со запирка.