Некни бришав, проверував ориз мориз нз шо, нема ништо таму. Овие баш кај бананите ми се појавија, фрлив и банани и цело овошје. Ги напрскав со...
Девојки да ве прашам Дали во железничар може да се прави спермограм и спермокултура со упат од матичен? И дали може со еден примерок да заврши работа...
Чија брилијантна идеја беше новиот дизајн на Кока Кола Зеро да го направи со бели букви, како и обичната? Мислев дека нема сѐ додека не дојдов блиску...
Изеди ги бананите.
Кои суплементи ги пиете овој период? Вчера ја прашав матичната, ми рече нема потреба од пренатални, бидејќи ради мутации веќе пијам метил фолат и б12...
Прво види од каде се насобрале, житарици, чај, брашно, ориз, се провери убаво, извади и фрли, пребриши со оцет и вода се темелно, и залепи вакви на...
Се почна од униформите, а муабетот се сведе на тоа дека луѓе кои купуваат фармерки од 7000 се глупи. Не беше тој муабетот. Твојот муабет е дека тие...
50ти ден, -8кг. :party: Имам уште 5-6 кг за слабеење ама градите ми се растопија и не можам да се помирам. ;( Кога се дебелеам се оди во стомакот а...
Нападот е најдобра одбрана. Моето второ мислење е директно насочено кон терапевтката и навистина сакам да знам која е. Сметам дека грешката е во неа...
Јас веќе дадов јајце, 6 месеци е. А планирам и путер од кикиритки и јогурт се да дадам зашто од 8 ипол месеци во градинка ќе почне а гледам во менито...
Исто..со првата немав воопшто лажни, сега имам стврдувања од 20та недела а веќе сум 30та, особено ако не одморам после работа...ама со првата не одев...
Ни јас немам... се испаничив дека гледам пишуваа сите дека им стигнало и јас се јавив рекоа дека не пуштиле кај сите вчера дека ќе има деновиве до...
Па затоа. Добра генетика, плус нема оштетување. Фарбање,бланш, пеглање, се тоа ја оштетува косата. Види ги индијките, сите се со долги коси и здрави,...
Женски полека со коментарите упатени кон Александар, може да се најдете во ситуација да ве нарече ладнокрвна кучка, бидејќи ја вреѓате неговата...
Женски ај помогнете ми прв пат ми е па не сакам да згрешам нешто. :) [ATTACH] Ова ни е чеклиста што сѐ ни треба за крипе, па вие што знаете ако може...
Немам ни јас сеуште земено. Се јавив ми рекоа дека од ФЗОМ е завршено, Финансии постепено ги исплаќале. Има ли уште некој што нема земено?
Спас од тие малите кујнски мушички?? Се насобрале многу врз бананите, сега незнам шо да им праам.
Оддели ги имињата со запирка.