Не се надевав дека ке дојдеш ама дојде ме изненади пола град го пројде само поради мене знај дека тоа го ценам и дека нешто осекам за тебе...
Убаво е да имаш личност која те сака те почитува цени и да те изненади кога најмалку очекуваш
Има ли некој искуство со Др. Гордана Блажевска - стоматолог од КРУНА во ГТЦ? Јас имам ужасно искуство.. Воопшто немав кариес на 4ката и 5ката, а она...
Што мислите за Ортаков од Систина?
Pearl (2022) The Black Phone (2021) Nefarious (2023) Late Night with the Devil (2023) Sinners (2025)
[MEDIA]
Јас го имам Lost Cherry-го земав на точење од Parfen.Значи има трајност преку 8 часа на кожа.А за на фустанот еве го уште мириса. А го земав и Tobaco...
[ATTACH]
Па немам никаков контакт идев директно во аптеките во Солун и ги барав каде имаше купував.
Јави се во Бену аптеки во Врање провери
Да не имаш случајно контакт? Прашувам дека друг човек би можел да ми набави, можам само да му го сликам извештајот.
Mother Mary (2026) Не си го губете времето на овој филм. Психолошки трилер, хорор, мјузикл, драма, романса, artsy-fartsy... не се знае што е. Го...
1. Етички не е давање фискална сметка, туку законска обврска. 2. Нарцисоидни личности и те како даваат подароци и помагаат на луѓе, со друга задна...
Мене оваа , искрено ми е најдобра преса што ја имам користено, со едно поминување ја исправува косата. Досега инвестирав во скапи преси со надеж дека...
Во Грција се 46 евра една кутија со 7 инекции, а во Врање мислам дека беше 43 евра. Не ти треба извештај ама ако го имаш од овде носи си го за секој...
Па да растат многу брзо и обувки многу често менуваат. Јас порано од мерак купував по многу, сега гледам само оно што и е неопходно. На лример 2 пара...
Здраво, од кај набавувате пролутекс по поевтина цена и ако може контакт, и дали е потребен извештај или рецепта за да се набави од Србија, Косово или...
Кога веќе од ракав правиме корелација помеѓу две статистики, ајде да продолжиме понатаму: Конзумацијата на маргарин по човек во САД соодветствува со...
Оддели ги имињата со запирка.