Ние бевме викендов 6мес сме, го гледавме првиот танц и игравме на вториот заедно и невестинското оро со бебе во рака го изиграв, он супер си беше не...
Meet a girl from your neighborhood - No Selfie https://GirlSingle.com Real girls, real moments, real now NEW GIRLS Oryna Virgin Sofia...
Zdr na site Jas su Trajce milo mi e Otvoren su za novi poznanstva Ja sleda ovaja platforma oddamna ama sega ke ve druza i oficijalno Pozz
Zdr pozz.
Dali se plakja i dali bese so opsta anestezija cela prasalnici sum treba septemvri da se operiram
[MEDIA]
Coup de Torchon / Clean Slate (1981)
Bebevo si e namesteno uste od 34ta nedela, skali se utepav cela bremenost 80 skali imam do doma bez lift:sweat: Doktorot vikase nikako odnosi do pred...
[ATTACH]
Изгледа дека да
Девојки, како функционира др. Личовски за крвните слики и резултатите, одите лично да ви каже како е резултатот штом ги земете резултатите од крв?
Јави се во клиниката каде што правиш ифв тие ќе ти дадат одговор.
Не брат, влези со џипот внатре во кафичот, не се устручавај на тротоар да го оставаш.
Здраво девојки. Заинтересирана сум за естетска корекција на нос, па дали може некоја од вас која скоро се оперирала да сподели искуство со доктори,...
Leleee pomagajte vo paniki sum Pocnav stimulacii meriofert od 75 ,trebase da stavam 3 dena po 2 dozi ,2 prasaci so 1 voda mislam deka trebase da...
Сакам луѓе што имаат поширока слика за нештата и сѐ што се случува околу нив
Сакав да искоментирам за проблемот и дискусијата што се разви во другата тема, ама не сакав да одам оф топик па еве тука. @Aleksandar 111 мислам...
Здраво, ве молам за помош и совет како е најдобро да постапам. Бремена сум 5 недели, но овде во Германија воопшто не се чувствувам сигурно и безбедно...
Стварно ме интересира кај живееш? Ние сме во NRW и тапа ми е тука кај шо живеам дете да видиш ни за лек. Чекаме место за во градинка, па да ја пуштам...
Оддели ги имињата со запирка.