Земам и магнезиум и б витамин секој ден со месеци, не помагаат. Теретана? No way. Тежини, нема шанси, јас сум кревка душа, и сакам да си јадам. :D
Со Господ на помош. Најдов еден манастир кај Ресен што давал лек за рак. Па, сакам да ја споделам информацијава со вас. [ATTACH] [ATTACH]...
Дали некој знае шо изработува слики на платно? Имам една слика сакам да се наслика на платно со убави бои.
Од кои онлајн страни сте генерално задоволни, и имаат нормална побрза достава? Имам неколку пригоди следниов месец, а не смеам многу да шетам по...
Не ми се верува колку многу е потценета потребата од редовен и квалитетен сон. При толку информации достапни со еден клик за бенефитите на спиењето...
Јас ги поднесов на 15.07 уште немам одговор, чекам, рекоа дека по е-маил ќе испратат. Бидејќи сум од др град, не од скопје, па можеби до тоа да е.
Ателје Жана дали шијат или имаат и изложени за продажба? Конкретно за нивните сирена модели ме интересира. Преубави се според сликиве на инстаграм.
Топ се, ние ги земавме за на одмор 6ка, мојов има накај 13кг го немам мерено одамна..
Мисли што сакаш, јас останувам на тој став. И јас можам да лупнам 7000 за фармерки без око да ми трепне, ама не сакам. Не гледам смисла во такво...
Ако НЕ САКАМ да праќам слики нема да праќам и да ми е дечко на далечина, зашто бе тоа да е услов? Не' секој сака да се слика толку често
Оф беее, уште еден што е жртва по вокација, самопрогласен ултра мега гига емпат што сите само него му грешат, а он го фатил горнион за муда. Како...
во бременост нормално е да се качат леукоцитите, и гранулоцитите нели се вид леукоцити. И кај мене се секогаш на граница ниедна докторка не ми...
Почни в теретана, најсериозно. Откако одам и кревам тежини и се “измачувам”, ем ми е психички полесно, не сум толку нервозна, ем менструацијата си ја...
Една порака до Лаш зашто знам дека читате. Толку мислите дека сме без мозок што промовирате ланска серија како нешто ново наместо да ја намалите на...
Лажни контракции се, и мене ми се изразени многу периодов. Моево па ич не мрда, многу мрзливо. Ќерче на секое ехо салта правеше, значи не можеа да ја...
Pa privatnive klinki se vrv.
Јас кога ги гледав понудите и погоре имав пишано како сличен пакет со Авицена, и цената на Авицена многу поефтини. И јас барав мислење многу понуди и...
Благодарна на Бога за се што ми дава. :f: Задоволна, исполнета.. :*:
Ако си пиела лекови или си била на кортикостероидна терапија може да е од тоа штом сите други параметри се во ред.
Тоталната вредност е на горна граница..
Оддели ги имињата со запирка.