Дека ХР е измислена позиција!!!
Продавам сетови: Џејн Остин - Mansfield park - Emma - Pride and prejudice - Persuasion - Northanger Abby - Sense and sensibility Јазик: англиски...
[ATTACH] Каде би можело да се најде ваков сад за точење?
Ве молам за совет, бебе старо 2 м и 2 недели следната недела треба да ја оставам на чување бидејки сме на блиска свадба. Е сега деновиве пробав да се...
Немам прваче, во градов нема всушност ни целодневна настава. Е сега од децата на колеги и роднини. Децата во училиште добиваат како демек здрав...
[MEDIA]
Пред 3години бевме во Tosca Beach Hotel почеток на септември убаво си поминавме имаш скоро се во бич барот, хигиената им беше топ, персоналот...
Здраво, Бебето ми е 5мес почна да спие на стомак ноќе и сега јас жива ненаспана. Нели е многу мал за да се врти да спие на стомак? Цела вечер...
Нормално е, ќе се зголемуваат движењата, тек после 28ма ќе ги осеќаш баш убаво.
Какви имаш? Извини може си пишала, не ми текнува. Секако ќе земам и од Тему ко за резерва ако се потенки, ама да има неколку пара асални
22недела првото го осетив како вибрации, не беше интензивно следниот период.
Дали има некој што сеуште нема земено боледување за јуни?
А тие што прашувате за кутија за храна, нели имаат во школо храна? Или им ставате нешто плус од дома. Прашувам да знам дали треба од дома нешто да...
Здраво мајки. 23 недела сум, и сеуште ептен слабо го осеќам движењето на плодот. Постелката е на преден ѕид. Дали е поради тоа,или сеуште е рано?
Здраво на сите, Прашањето ми е следно,после пункција за ИВФ користам денови од одмор, доколку трансферот се случи во недела дали може боледувањето...
Здраво девојки. Дали има некој правено електролиза некаде во Скопје и каде? Два пати правев ласер изминативе години, но џабе. Буквално имам брада,...
Тоа е тоа, од тука жалиме и нè фаќа носталгија за татковината но максимум после една недела таму се потсетуваш на сите причини поради си отишол од...
Се моли Вторник, да не глуми Понеделник
Поздрав од Македонија, луѓето се скарале со трпението овде не ја ни зимам колата за возење . Сакав пари да сменам ви банка ме пратија на бензиска,...
Две недели без пелени, си кажува ама додека да одиме до нокшир си пушта некоја капка. Ама тоа е. У принцип е добро, цела вечер без пелена иако знае...
Оддели ги имињата со запирка.