Здраво Да прашам дали некој знае Александар Бојаџиев - Систина дали е во поевтината или поскапата група на доктори?
Laga Lpm mrazi komarci
More Ladno ili zesko
Imam Imas li klima
Здраво и јас да се испукам од мажот.Значи живееме во куќа на различни спратови со неговите,и двајцата работиме имаме посебни сметки и трошоци.И после...
Ве нема нигде . Нема некоја интересна тема за расправа . Ние како не спотера , во петокот викавме брза помош за едно дете , денес друго дете во...
Бело... вино Море или езеро
Хајнекен Бело или црвено вино?
Кај мене месец нема промашено, освен во бременост и неколку месеци по пораѓај. Се случува да добијам 2 пати во месец, пример добив 2 и 28 јули. :@
Нормално е да варираат симптомите, не се оптеретувај. Еден ден ќе ти е добро, другиот ќе ти наплати за претходниот и така. Уживај додека немаш...
истата сум. Ќе запрам во еден период и ќе речам - животот тера а јас ништо не сум направила,ништо не сум оставила зад себе се само од денес а утре....
Mislenje za Ortakov od Sistina?
Баш такоси имаше скоро во стокомак, и слични на друга фирма поскапи има во веро и поголемите тинекси
То е ако се начука ко недоветен.
не конкретно за коментаров кој го цитираше ама имам едно прашање: што кога има деца што не знаат за граници и покрај тоа што родителите пења им...
Е тоа ти доаѓа исто како да лижнеш батерија од 100 волти :D:D:D
Море ко ќе го бакнуваш, ко ќе ти замириса на кромид шо јадел со 10ка....и пиво... Нема нешто по секси. :D И после то да ждригни...:rofl:
Домаќински :D
Ти благодарам многу. Ќе ја следам секако. Јас сум цел живот со нередовен циклус, ама по 2-3 месеци да ми изостанува. Тек после 2 пораѓај ми се...
Да ѕирнеш во Шате за плочки.
Оддели ги имињата со запирка.