Извинете ама од кога стана ненормално да имаш добар однос со своите родители? Под добар однос не подразбирам ти отчет да даваш како возрасна особа,...
Не користам шминка секој ден, само ЦЦ крема и ми треба повеќе за навечер за двојно чистење и за вишок себум. Комбинирана кожа во лето малку...
Мајки, има термос шише што не тече кога е затворено? Земав вакво од оксимами, прилично скапо но сепак тече помалку кога е свртено надолу....
Чизкејк со малини [ATTACH] [SPOILER]
не знам колку траеше кај нас ама тоа беше пред лазење, па се клацкаше на сите четири тоа долго беше може месец дена ама после одма почна да лази на...
42.297
@EarthFire и ние ја купивме од пи ки 120х180 многу е убава, за еден ден стигна. Јас многу се мислев ама нашето бебе ја сака. Мене искрено ми е одмор...
Јас се јавувам на мајка секој ден ,не дека и кажувам се ама морам да слушнам дека е добра јас сум тип на чоек шо по глас ја познава како е и морам да...
Некоја со искуство кај доктор Самарџиски на гак ? Имам закажано за втор скрининг кај него.
Кај нас се исто подредени елементите како кај вас, и ние на почетокот се чудевме меѓутоа ќе ви бидат скриени во самата кујна долу веројатно, кај нас...
И е одличен избор на доктор, најтопла препорака, вечно благодарна
Какво спиење очекував после испиени 3 енергетски... Сега ќе ги бројам овците:D
Дали те исплатија?
Koj cesal e toa? Ima eden vo zegin dali e dobar
[ATTACH] [ATTACH] [ATTACH] [ATTACH] [ATTACH] [ATTACH] [ATTACH] [ATTACH] [ATTACH]
Ладна облога Апче за нолка со дизапам ако имаш и мирување И утре доктор Ишијас
Сите заедно? :wasntme: Млади, спремни, полни со енергија.
Хаос е за паркирање, посебно ако е сред сезона. Како и да комбинираш, за на плажа или за на вечера во ресторан неизбежно е некоја угорница да се...
Ќе се свртам на другата страна и ќе ги преспијам наредните 10 години Што ќе направиш ако станеш прецедател на Македонија
Ова ми се деси со пециво од Кам:) исто, три пати правев куглоф како подарок за Божиќ коа одиме на гости:D на крај испадна дека јас уствари лошо сум...
Оддели ги имињата со запирка.