Не ги знам другите, оваа ми е нежна и убава.
Колку чини ин витро постапка на приватно? Додека закажам термин се јавувам и прашувам за цени, но сепак не знам ниту со која метода и на каков начин...
[ATTACH]
Би се обесила ама немам јаже
Почнавме пак денеска ама никако да се помочка на шоља. Држете ни среќа :)
Па тоа јадењето гомна позади грб вообичаено е ради добивање валидација од другите :)
Не ми е јасно едно. Си правиш муабет со некој/а, се доверуваш, мислиш дека е си нашла нормална особа за муабет и накрај излегува дека и таа особа те...
Има луѓе што се буквално саможивници и само за нив си гледаат ако имаат корист ќе “помогнат” ако не не им е гајле , само не знам од каде им доаѓа тоа...
Јас го користам истиот гел веќе 2 години, задоволна сум немав никакви иритации се беше ок. Знам и жолтиот да го земам ако немаат залиха дури и...
Мојата е слободна, доаѓа на покана, еднаш во две недели. Повеќе сака да го однесам бебети кај нив дома да ја почува, и тоа е обично во недела. На 2...
Со помин да е и побрзо да помине, не знам што да речам многу се фалеа од таму па си реков сигурно и моето дете ке оздрави, кога не пуштија денес на...
Да, тоа се вика позајмување. Ваљда во животот си позајмила нешто на некого што ти е близок.
Слабо некако темава. Само што купив air fryer, па прво го испробав со компири и копани ама некако не сум баш задоволна од апаратов. Шпорет си е...
Она сака да извлече корист што ќе ти го продаде а ти не сакаш да извлечеш корист што сакаш да го користиш за џабе
Гледам "се или нешто" во моментов, ја слушам Лила, вели "немој толку да чистиш, ќе си ја исчистиш среќата" иако не го слушнав цел разговор ова го...
Крвна група и Rh фактор, резултати од последни брисеви, последна крвна слика може да си носиш исто, лична карта, мајчина книшка пополнета.
Еднаш кога ми се расипа телефонот, не бев при пари одма да купам нов, а овој више беше одамнешен и оштетен и од претходно, па не мислев да го...
Оддели ги имињата со запирка.