Психолозите треба и за него да кажат дали е нормално солза да не пушти за децата, не ќе да е баш најнормално.
Da tamu ke te pregledaat Od maticniot lekar baraj upat za kaj Doktor Tofoski Obicno vo Sreda mu e den za pregledi ama ima sekoj den pacienti
Кои документи треба да ги доставам во фондот за јуни и јули немам ништо..
odma pa vie block|(
Да прашам, дали може уствари дали е изводливо и практично, да не се стават плочки на под во кујна? Да има таркет исто како во дневна.
води се според педијатарот, нас секој месец ни кажува што да воведеме од големите групи на храна, месо ни кажа на 7 месеци: телешко, пилешко,...
Ej не знам искрено, јас бев кај еден доктор матичниот гинеколог и се водам по тоа мислење и мене ми звучеа строго тие рестрикции ама тоа е . Може...
Не е заинтересиран, да беше ќе те викнеше на кафе уште првиот пат. Го одјебала сега таа што ја сака и пак се враќа кај тебе како сигурна опција....
Па искрено нема да го жалам многу заради тоа што носе огромна одговорност. Жена ми со месеци да ми кажува дека е умоболна и нема добри мисли во...
Девојки каде сте правеле хистероскопија приватно и колку плативте? Последен пат во Њуборн докторот ми предложи да наоравам поради Т shaped матка и...
Zdravo majki, Ne znaev kade da go pisam slednovo, pa se resiv za ovaa tema. Vekje okolu edna godina kako rabotam. No poslednite meseci kjerka mi...
Па накај 7ми месец ама доколку имаш желба купувај си. Иако кај мене ист пол сепак разчино годишно време и не искористивме многу работи, тек сега...
Во Парга отсекогаш било многу топло и спарно до доцна во лето.
Па децата денес ни родителот не го слушаат, ама важно им било што ќе кажат други. Напротив, мене ми се чини дека добар дел живеат со партнер,...
Се надевам на mistrial, односно hung jury. Па, ново судење со многу повеќе докази, ако навистина Патрик е невин, тогаш неа нека ѝ се суди за убиство...
Не се секирај ,и на моево вака му се правата од убод на комарци.Не од сите убоди ама отекува,се стврднува и е врело.Ладам ацидиборици и му ставам...
Ги гледав баш овие вчера, не се ефтини ама од друга страна е добро што растат со детето. Затоа што ако направам сега помал, ќе треба нов поголем да...
[ATTACH] [ATTACH]
Основата на отказен рок е да има време фирмата да си најде замена. За да може да те тужи треба да биде оштетен работниот процес. Утре ако не се...
Треба да се работи повеќе на менталните болести, да се дава поголемп внимание и секако терапија. Но не смееме да дозволиме тоа да го правиме преку...
Оддели ги имињата со запирка.