хеланки и блуза, летно време шорц и маица, оди и во фустани, ама цело време ни викаат да не им облакаме, затоа што играаат надвор се лизгаат по...
Ми беше у средно и уште ми е. Од време на време проверувам каде е и шо прави. Дали ме мисли можда. 186 цм на боса нога. Можам само да замислам како...
Сите.
Цел свет чека пресуда за да има правда за три дечиња, невини ангели, овој со жена му од 8 мица до 8 мица насмеани низ ЊуЈорк... [ATTACH]
Од 20ти мај до сега 7пати се спакував и се распакував, до крај на септември седам сега и кога ќе се вратам не знам како ќе се испереме :whew: ај...
Кај мене некако спонтано. До душа никогаш не беше голем спијач преку ден, ама почнаа да и се зголемуваат будните периоди, од 1.5 саат на 2 (2.5...
А медицинска сестра да не знае да се убие на 4 начини? Очигледно не можеш да убиеш возрасен како што лесно би убил дете.
[MEDIA]
Дефинитивно во понеделник ќе им кажам дека толку, до 10ти септември може адаптација, а од наредната недела да седи до 2. Мене секако и нема кој да ми...
Како чипичан е.
Омџ, сТрамота! :^)Тоа е радио со слушалки и со штипка да си го закачиш на ранец или каиш и плус има светло за навечер да си светнеш.
Мислам дека е 500 денари, нешто плус-минус. Ако не се лажам, таква цена ко да видов во ДМ маркет. И мене ми е на листата за купување.
Не се разочарувај. Ќе биде и ова. Направи прво тест па после се друго. Ваучер се вади после 6 месеци од првото ин витро. Според мене не треба да...
A jas da prasam dali nekoja na mestoto od clexane imala hematom i potoa da ima bolka i peckanje na mestoto iako hematomot go nema. Mene me bocna...
Јави се прашај во аптека Базилика во Автокоманда.
Еве го истото дете, цицларка мајкина, само ние сме 25м. НИШТО не е сменето. Денес после дневна дремка се залепив со Ханзапласт зошто просто почнав да...
Една од омилените, мноогу прогресивна за тоа време. [MEDIA] Ја дознав од ремиксот, овој не знам дали е од хрватски артист ама е предобар. [MEDIA]
Нема и кај мене ништо уште. (facepalm)
Да од Грција се купувала, ама државата ги рефундирала средствата претходните години, па најверојатно така ќе било и оваа. Исто педијатарот ми...
Оддели ги имињата со запирка.