Не знам како ме замислуваше и како ти изгледам, мене ми е тоа скроз неважно. Не знам колку пати веќе напишав зошто ми нема поента. Што е наивно?...
Доколку некој има проблем машки фактор (висока днк фрагментација) и неодамна правела ИВФ во Систина- ве молам пишете ми пп. Исто имам и прашање за...
Јас купив од Зара, 3 броја поголеми ми се точни моментално а сум 25 недела. Кога нема да можам да ги закопчам планирам или да ги носам откопчсни или...
Ново судење најверојатно нема да има за да не поминуваат низ истиот процес. Јас мислам дека ке падне plea deal .
Премногу си била наивна ти, не те замислував ваква.. Инаку од кои причини ти нема поента заедничкото живеење? Чист принцип или што ќе каже...
Здраво, претходниот месец имав на 26.07 до 31.07 и ми беше нормално крварењето како и претходно. Сега требаше да ми дојде на 28.08, малку ми задоцни...
Jas sum zadovolna od dr. Robert Ristovski
Да, ваков е, се надевам нема да го фати некој пубертет, се шалам, ама одговорноста ја сносува исто како и јас. Нема ми помага, туку заедно работиме....
Jas pocnav od 36ta so urmi. Pilates topka, vezbi, skali, pesacenje i devojceto si resi deka ke si ceka do kraj 40+2:D
Да
Јасно, ќе направи он сепак една снимка да си има зошто не правел скоро.
По повеќе месеци, Од денес, повторно достапни низ градот. И веднаш купено ;)[IMG]
Колку убава и романтична врска .Сега и после 20 години заедно со брак и деца ,ваков е мажот ?
Не, тоа е единствен начин. :) П.С. - Поздрав до братоТ - Реалист, ако ме чита 8-)
[MEDIA]
Заедно живеевме после некое време од врската. А тој со неговите од 20 год не живее заедно така да на почеток од врската надвор јадевме, на одмор...
А колку години имаш? Можеби си и во 20ти и не си помала од тоа, не знам...ама имаш наивни размислувања, маалце средношколски. Не знам на што се...
Не одеше кај него на гости на ручек и не ти готвеше никогаш? Никогаш не сте зборел за тоа кој што готви дали сака дали не знае? Ако варел само...
И најубава и најмирна, и по сите прописи и правила да е врската заедничко живеење е сосема друга работа. Ете јас откако живеевме заедно увидов...
Оддели ги имињата со запирка.