Ама пее растура, од Силвана до Нирвана.
Јас кај др. Јорданчо Иванов бев, презадоволна. Не знам за со миом најискрено ама докторот е одличен. Со спинална бев, не ми беше понудено друго ама...
Да сум го видела на видеа и јас... џабе нема дечкото никаква харизма пресериозен е :|
Браво за Никола. Убаво се претстави и тој цела година а и земјата. Немаше јака конкуренција во финалево.
Мило ми е што наше дете победи :inlove:
Браво за Никола, заслужена победа :clap:
Мики пее секаде со Цеца..
Фала богу, да беше лани реално исто Мики ќе победеше. Му посакувам кариера а не да го снема ко таа струмичанката.
Браво за Никола:*:
Нашиот победи!!!
За жал… Во погрешна насока замина тој предлог. Место да инспирираат тие ги бркаат младите….
Како бе не работи? А ти трудна си?? Па како мислите да живеете, од каде му пари за кафана?
Господе божееееееее :D се наместено,ништо реално ,браво за коментарот на Марија (y)
[ATTACH]
Мајка ми гледа редовно и ми кажа дека Саша Поповиќ од кај него го купил ферарито и он го викнал да дојде во ЗГ, затоа бев сигурна дека ќе стигне до...
Не размислувај многу, само си правиш полошо. Ќе си дојде се природно, ќе си се сакаат. Почетокот тежок ќе ни е, и кај мене е исто, 2 години разлика...
Хахаха сериозно овој Ферари ,мислев на шала е некоја до тука стигнат ..човеков појма нема ,ама како што рече Марија ,најдобриот нека не победи..јас...
Ама ниту грчки јогурт е исто со кисело млеко, ниту урда со cottage cheese. Скроз различни вкусови имаат сите четири млечни продукти и различно се...
Се надевам Никола или Ферари. Мислите има шанси Никола да гласам или е секогаш наместено?
Испадна Мате. Победник Никола или Елвис.
Оддели ги имињата со запирка.