Samsung Health и Honor Health ти се најдобри.
Препорачливо е секој човек да има 10.000 во денот не заради линија само туку за здравјето.
[ATTACH]
Ги прават ли уште некаде? Одамна немам видено шеќерна волна :^) [ATTACH]
42.361
За 4 ноќи, 500€ вкупно за двајца во Равал во хостел во посебна соба со заедничко ВЦ и бања. Толку плативме ние. Ова беше да речам најевтина опција...
Ги имам земено за проба, не прават иритација на кожа, танки се и издржливи, според мене за преку ден сосема океј се.
42 360
Во право си. А бе човченост.... Види нема луѓе многу на денешницава за поддршка... Не па дека во нешто ќе ме поддржи, па јас ќе се фатам за то шо ќе...
Како може такво нешто да си помисли. Се знае, во куќата на свекрвата може само се наведнува глава и рака да и се целива па каква и да е личност и...
Моето дете одеше во јасли таму, воспитувачките се супер, на јасли има 3 кои се ротираат по смени (најчесто 2 цело време заедно се грижат за...
Три месеци е бебуш, кризава со цицањето почна од 6та недела некаде и уште трае. Му давам да цица одма чим ќе стане од дремка додека е поспан и у...
Во какво креветче спијат вашите 3 годишни деца?
Со оваа количка може бебиња новороденчиња или како?
Zdravo devojki ❤️nova sum na forumot citav stari postovi od vas sakam da prasam dokolku nekoja devojka procita sto bila so isti problem kaj soprugot...
Се случува,често, од антидепресивите е, либидото паѓа, а кај мене еве обратно е,
Правевме детална крвна слика на имунологија, ради чести воспаленија.. Малку д3 и беше под долната граница и ова исто така е под нормална граница.....
Девојки дали породуваат со закажан царски за време на викенд во Систина?
Ова извини на израз срањево е дизајнирано да биде утешно, да нуди подршка, не е ич реално. [ATTACH] [ATTACH] Колку повеќе го користиш, толку...
Благодарам. А колку време ја пиевте пред да забремените? Дали со мутациите треба да се пие одредено време пред забременување?
Оддели ги имињата со запирка.