Болесници...
@CameliaMiller не она како мисле како е исправно, туку исправно е секоја слава што се падне во среда или петок е посна. Во поглед на постењето во...
Бела Фарм во канче таа младо сирење што пишува или? Со оваа имам лошо искуство во рок купена мувлосана беше кога ја отворив.
И двајцата се психопати. Одма затвор!! :!:
За крштевката на помалата ќерка нарачавме чоколадна, немаше кој не ја пофали. Се осеќаше дека не штеделе на ореви :D Сега за роденденов на поголемата...
За неа мерки на претпазливост (facepalm) психопатка, опасност е за детето со таква немајка да живее.
Зошто за мајката мерки за претпазливост?Зарем не треба и она да е притворена и мачена во најмала рака? Кои монструми биле... Јавна бесилка да се...
Па не станува збор дека нешто лошо ќе и' се случи, туку како е "редот" или правилата на празникот кој го слави. @HipHop Girl ♥♥ грев не е, казна...
И јас прочитав, се згрозив... Одвратно, прејезиво. Па таа има ли бре мајка, сестра, братучетка?! Ало бе!!:@ Твоето дете го силува партнерот твој,...
Што мислите за Зорица Николова?
Мајки ве молам предлог за роденден на 5 годишно дете каде, да не е класична игротека и да е реон аеродром н.лисиче. Фала
Даа, го фатив попустот во Ист Гејт пред затварање ама многу малце избор имаше во наш број. Ја турка оваа, возиме мече во неа, има гумички кочници...
Имав од ело брзо ја порасна и малку тешка ми беше за облекување со патентот околу. Сега имам од Ergobaby и мн ми е полесна за облекување и неа за...
Пробувано е во сите 7 месеци. Многууу плаче, се корне дете... вика така гласно, буди све живо :sweat: Сите така ненаспани ќе останат...Затоа распуст...
Колку време го користевте сирупов? Ни го препорача и нас педијатар да го пробаме
Кога ќе има огласи за вработување, тие ќе бидат објавени во некој од дневните весници, каде што ќе биде точно наведено кои документи се потребни (во...
Леле колку смешно. Еве се валам од смеа неколку часа неможам да ти одговорам. Ту колку си паметна. Не успеав да ти пуштам тебе лажна најава. Ме...
[ATTACH] [ATTACH] Немам зборови... Каква мајка треба да бидеш за ова на своето дете да му го правиш...
Супер се во однос на квалитет и цени . Само резервирај ги порано зошто кај мене каснеа 45 минути . Потоа разбрав дека на скоро сите исто им прават и...
Исто и мојот со првото ич не правевме зошто он се плашеше да не го повредиме бебето (facepalm) Сеа се смееме на тоа си правиме кога сакаме не се...
Оддели ги имињата со запирка.