А за оштетен куфер кај да се жалам
Им треба една недела да се прилагодат на твојата нога, не е невообичаено да имаш и жуљеви за тој период. Но потоа се ок. На почеток носи ги почесто...
Кај нас сопругот го држи стоејќи, јас со тушот на понежно пуштен дирек го поливам. Ем брзо, ем полесно за нас. Неподносливо беше во кадичка веќе,...
Овен
Ваљда е така. Јас тогаш не ни пробав преку виз, дирек на таа страната, не ни знаев дека постои ми искочи како реклама и дека уште ги чував картите...
И ова ке заборавам На едниот патник му го скршиле куферот Ак по тоа питање шо може да се сторе
Ќе ти напишам точно со какви намирници е направена. 3 пудинг од ванила (долчела) се варат со 1 кг млеко и 10лажици шеќер, дур е жежок пудингот се...
Навечер спие 8 саати, како си ненаспана? За преку ден е проблемот. На 14 месеци е нормално да крати дремка. Веќе може и да има една. Не знам колкав...
Пријавив еве сега преку една албанска страна Vidora Значи виз не даваат пари назад у мојот случај туку даваат компензација друг лет и јас си барам...
Уште учат како да се однесуваат во социјални ситуации. Ниедно дете на таа возраст не мава зошто е лигаво, невоспитано или лошо . Едноставно немаат...
Дарлинг :D зошто уопште придаваш значај и емоции на таков калибар на луѓе? Со се "браќата" исто. Травата е зелена, небото сино, и некои ствари и без...
Ај вака ,што значи измет на сон влегов во бањата и гледам измачкано и викам кој ли го направи ова како од баба ми да било.
Само моево ли цица одвај? Значи почна и да не сака да цица. Жими само тоа ми беше извор на течност сега и тоа не сака… стварно не знам веќе што да...
Не знам кога си породена ама кај новороденчиња нормално е и после 10 мин да сака да цица посебно на жешково. Шо викам на мм кога бара така често а...
Ирис ми беше прво на листа за девојче :inlove: Ме потсеќа на убав мирис, бело, чисто иако цветот е виолетов :rofl:
За мене,од мое искуство,нај лош хороскопски знак е, машки лав. На име на тоа дека е јак знак,се'прави во негова корист Ужас е!
Sekako e kaj niv bebceto I si go hranat edinstveno ako imas mleko j sakas kje ti go donesat. Jas kazav odma dska nema da doam I tamu bese cimerkata...
[IMG] Девојчиња 17:27 Момчиња [IMG] Јули 2025 [IMG] 1RedLipss - 11.07.2025 WonkaMonkaa - 12.07.2025 nate_93 - 22.07.2025 KittyT - 28.07.2025...
Пробај преку skycop.com поднеси. Јас во 2018та барав ама преку друга страна не ми текнува како беше. Летот беше во март а одговор добив во јуни дека...
Ја сеуште ја чекам да ми се деси.
Оддели ги имињата со запирка.