Хаха јас имам идено... Нијансата не ми ја направи ко што сакав (на жолто маваше после 1 миење), но не ми ја изгори ко други... И добра шишка ми...
И јас прв пат испитав 25та негде сè си беше во ред, веројатно немало потреба за порано не се секирај. Сигурно ќе ти кажат за секој случај да испиташ.
[MEDIA]
Една тема шо ја видов сега у канта! :rofl: За слабеење со рицинуисово масло у папук ХАХАХАХАХАХАХАХААХ што не ќе им текне! - Само ТРЕНИНГ златна!
40 819
СДК дека сакам да работам од дома! Ми е животна желба! Да не црнчам по 8ч за некој си друг секој ден! Се надевам ќе си го испунам ова ветување еден...
Ама ти примена си или сакаш повторно да аплицираш на втор уписен рок ?
Се убаво си проценила и сватила како функционира кај нас. 5 години го одев овој пат, и без милост те дерат до гола кожа. Кај Папас јас успеав и имам...
Како што знаеме пример св. Наум се слави два пати во годината. Дали иконата на св. Наум, зимски е иста со иконата св. Наум летен?
Провери уринарен статус и урино култура. Не оставај на случаност . Можно е да е уринарна инфекција.
Сакам Сакам цезар салата
Честитки драга. На интензивна кај проф. Софијанова се е во најдобар ред. Незнам кој Ве води ама целиот тим е одличен. Поминавме и ние една недела на...
Бранкица Јоана или Јована?
Срна Бранкица или Милица?
Галена Срна или Миа?
Стефан Галена или Гала?
[ATTACH]
Оддели ги имињата со запирка.