Првата група е 7,8,9 ти. Минатиот месец каснеа за овој ќе видиме. Вчера има што земале.
Ќе ти се јават кај и да се и мене така ми се јавија и беше позитивно. Мисли убаво.
27 часа поминати од пункција сеуште не се јавуваат што се случува.... мислам после 24 часа се јавуваат веќе да кажат....
Предложете игротека во Аеродром за крај август, да има опција за возрасни надвор. Во штрк мн ме бендиса организацијата за 3 годишњаци ама мн е тесно...
Jas 2 pati neuspesno vo Embriolab so donirani kletki,imam uste 1 embrion zamrznat
Ја би идела на ова. исто би сакала да слушнам искуство.
Да спие и мојава вака убаво како твојава скроз исто и јас би правела.. Кај мене ако не и е погодена рутината и ако не заспие во тишина и темно ништо...
Јас ја користам Full Coverage 2-In-1 Foundation & Concealer на Кико Милано. Доста покривна е, имаат и голем избор на нијанси. За секој ден ја мешам...
Сега веќе е хаос.. али во принцип, накај 7 се буди и цица и презаспива. Се буди после 9, појадува, и тргнува денот. Заспива во 22 како навиена уште...
Ја еден краток апдејт да дадам само. Малата им отишла и им се раскокала и растрчала низ ординација. Го казниле и маж ми оти наводно 2 мин задоцнил,...
Да се самоцитирам, да не случајно сте го виделе некаде. Тенк ју ин адвенс.
[ATTACH]Дали некој има искуство со спрејов? Дали е навистина ефикасен и за каков вид на бемки и брадавици? Звучи премногу добро за вистинито
:toivo: Ее мојава е 84цм, па замисли кое чудење е за неа кога она вози така брзо баланс или кога ќе почне да зборува :rofl: кај мене секирање е оти...
За што мразиш мажи, дека одат на работа ли?:D Ако е така некој шугар деди барај, батали тоа симпатии, мимпатии. Уствари ја викам, на сите ни фали...
Ве молам споделете искуство за трансфер со замрзнати тридневни ембриони? Што терапија/витамини примавте и дали имаше позитивен исход?
Јас користам Веледа откако е родено.
Прозорите на будност треба да ви се околу 3 часа. Кога се буди на сабајле? Моето се буди околу 7ипол. Првата дремка му е пред 11. Трае саат и пол,...
Кутриот и ако после ова, уште си ја сака мамичка :^). Како може да сакаат некој што ги повредува. :?: Мајка да не ти дојде на роденден на своето...
Некое кремче за лице посебно им земате ? Цела е сп брумчиња јас мислам вруќници другиве викаат бебешки акни и не знам. Четврток веројатно ќе ја...
Оддели ги имињата со запирка.