Мене после 40 дена одма ми дојде. И сега секој месец. Можеее да ти доаѓа вештерката штом те боли 8) Едвај седам се мислам дури парацетамол да се...
Каков тип на кожа имаш? Најважна е хидратација, ако не доиш можеш да воведеш ретинол, и секако најважна ти е крема со спф 30 или 50
Калина Катина или Дафина
[ATTACH] Всушност, кисела краставичка со чоколадо е супер комбинација, да ви кажам.
Хахах ајде одговара и така :D
Исто, не издржливи болки имам. Гинекологот ми рече било нормално после бременост.
Здраво, имам 28 години, до сега немам користено никакви креми за чистење лице. Имав чисто лице, сега после 1 година откако се породив, наеднаш имам...
Немам сеуште циклус добиено, 9 и пол месеци се сторија ама веќе неколку дена имам такви болки во јајници не знам дали е овулација или ќе доаѓа :bug:.
Здраво мајки,син ми има 6 и пол години. Летото му паднаа двата кеца долни. Пред еден месец и двојката долна,исто така и кецот горен му се клати, НО...
Во Кисела Вода, С-БЛОК што го градат Саник, почнале да ставаат таркер, ваљда се при крај со финиширање. Што мислите за становите таму? Се мислиме...
За жал златото допрва ќе поскапува :(. 70 000 се сложувам дека е многу ама до Јуни истите ќе бидат многу повеќе, разгледајте и на други места.
Mhm same here sis… :hai:
Па 80 денари некако ми се поприфатливи отколку да чекам и се нервирам дали ќе ми пропаднат парите. Вака барем се надевам дека побитно им е да ми ја...
Дојдов само да прашамм што е со овулацииве после пораѓај ;( Ме скинаа јајниците едвај седам, менструација прелесна ама затоа после деновите во...
Jas samo utrogestan i vitamini ne mi spomnaa za takvo nesto
Пијам фолна од како беше направена киретажата после одреден период почнав и докторката ми препиша и јод пијам .
[ATTACH]
Дабростон и инекција депо , за неколку недели се повлече.
Оддели ги имињата со запирка.