Bogdan
Ke pustam NETFLIKS Frlam banana
[ATTACH]
Za oktomvri?
Еве за мене ке си кажам Спијам на перница од медикус хелп Лева страна ми беа болките и 2 години спијам само на десна страна се навикав Перниче меѓу...
[ATTACH] [ATTACH]
Не е за жалење убиениот.... познат силувач и вознемирувач на жени. Шо си барал тоа си добил, не е убиен за џабе. Една будала помалку.
[MEDIA]
Сега 9000 од прилика.
Здраво, имам едно прашање доколку некој знае, втор пат во неколку дена од нигде никаде ми паѓа притисокот, еднаш 100 со 70, а сега 100 со 80, наеднаш...
Ти требаат јаки врски за во телеком и за во нивните партнери.
Повели :) https://www.instagram.com/reel/C_Yx2kaN4Px/?igsh=MWlmNHl2YXQwNmN2cw==
Pa da nekoj decko se kje pravi za devojka nema da ja ostava I da naogja izgovori, sepak vi blagodaram feminki za podrska I za soveti sto bilo do mene...
Смешно ми е коа ќе видам некоја теткица или бабетина у години како поседува јак телефон. За шо и' е, за рецепти да глеа :rofl::rofl:
Ништо не се плаќа
Јас искрено мислам дека има и многу лажни профили, пример женски ник а машко, дали геј дали манијак не е битно, верувам дека имате искуство и...
Ми нема смисла така стуткана да ја возам, во должина ја собира ама рачиња цели стуткани од страна ја гледам дека не и е лагодно веќе, тоа што пишале...
Мене овој ми е добар за сува кожа, како алтернатива ако сакаш пробај, нема мирис ама јас имав мака и со некои осипи безвезни, океј е и за тоа [ATTACH]
Ako moze nekoja clenka da mi pise LP da ja prasam nesto za ovie raboti
Оддели ги имињата со запирка.