Не знам само со кој памет си се омажила за таков па и дете на пат..
Околу 60/70мл пиеше тогаш. Доволни му се сигурно 75мл. 90мл изгледа му се многу штом ги повраќа.
Да ама сите овие поголеми ресторани се со порција минимум 20 евра.
Чува мачка.
Да, се согласувам. Иако легнува во 20ч не значи дека не е прошетано и во 4 ѕида. Моево исто е навикнато надвор па збеснува ако не излеземе. Шетаме...
Да му ги дале на синот 400 000 ЕУ, па да го прошетал светот, сите црни магии ќе ги поканил на ручек и со фино ќе си отишле. Како е можно да знаеш да...
Моево дете долг период повеќе од 8-9 часа ноќе не спие и два дење и толку. А сум се обидела да ја оставам без дремка, тогаш ноќното и е максимум...
Едно ќе ти кажам. Они се тие генерации што нѐ повивале со пелени како мумија на сред лето, па што очекуваш да ти каже? Што очекуваш од генерација...
А дали има вигантол во Грција ?
По колку мл Ад пие вашето бебе (7 недели)?јас кога му дадам 75мл бара ми на 2 часа.а кога му дадам 90мл испие ги и ми поврати
Да се вратам нема каде мајка ми неможи ну да ми поможи ни ништо ... Опции освен сама некако да успеам нема... Не барам никој да ме потапша јас...
Преку стомак гледаат, евентуално ако сака нешто попрецизно да види па да побара плус вагинално
Исто, потврдувам 11м. Преспива цела ноќ, не сум имала проблем со грутки и слично. На почеток ќе стануваш утоп ќе си тече ама мн брзо ќе се среди....
Пробај да не одмолзуваш за да не и даваш сигнал на градата дека треба да прави млеко туку да знае дека нема потреба повеќе, па сабајле одма на таа...
Потполно си во право..моево нервоза го фаќа веќе одма после вечерата, се му е средено, а кенка и место не го држи. Во 18:30 искачаме до 20:00 вртиме...
Јас затоа одлучив годинава ич да не идеме..моево е бетер у тој поглед, количка што нема шанси - нема, знам..ама нема ни во смештај да заспие :x Кај...
Здраво, дали може да ми кажете дали првиот скрининг во 12та недела се прави вагинално или на стомак?
Јас до самиот крај на бременоста пиев метилирана фолна и фемибион 2, така ми беше кажано. Метилирана пиев заради мутации. Е сега во бременост...
Фино е тоа заспивање во 7 и да спијат 12 саати навечер и се тоа, ама дете треба и малку воздух да го фати, нема зошто да не пролонгирам сон за 1 час...
И јас не отстапувам од рутина, без разлика зошто било лето. Заради тој ред и што ми заспива во 7, имам малку време за себе и за маж. Кој што сака...
Оддели ги имињата со запирка.