Ако имаш инфо од др од капиштец сподели инфо плс?
Пак се фаќате за безвезна. Никој не рече тавче гравче да се јаде на биро или манџа. Зборваме за кафе, вода сок и синкерс, пример. Никој не е...
Јас сум 20та недела и стварно се плашам за природно повеќе сум за царски... До сега велат се е ок им верувам гледам да не се стресирам штом немам...
Ок, така нека е.
Тоа што ти го пиша стварно е претеризам од нивна страна. Но, реално некои вработени очекуваат третман како дома. А, тоа не е можно на работа. Смешно...
За кафе муабет на тераса у Дајмонд :inlove:
Многу си нервозна и пасивно агресивно напаѓаш, добро, олабај и најди си работа во друга сфера. Case closed. :)
Дефинитвно, ти треба проширување на видикот и реалноста. Не е се до парите и 100 000 да земаш а немаш слобода чоколатце да касниш на маса, за мене е...
40.740
На германски можда е подобро, затоа што проектот е за други клиенти. Телеперформанс се само мидл компанија која нуди услуги на специјализиран контакт...
Зошто ама зошто не сте воспитани, па и децата нормално ви се такви? Дефинитивно кревам бело знаменце, се предавам, јас не сум за гости :bow:
Ух навистина тешко и со плачење те прочитав. За жал потполно те разбирам како ти е. Преживеав слична ситуација, 29 недела. Можам да ти кажам дека...
Во рамстор маркетива има кутии за рециклирање на облека
Во Скопје?
Сите сте багосани така искрено, а го имам приметено другар ми, квичи - цепидлачи како не го оставале да си остава на маса благо не знам што, а ко че...
Некој искуство да каже за Моцарт?
Уф, дури да дојди денот ќе се скренам јас. Јас на 23 ќе се закажам за царски. Според сите фактори земени досега добив две препораки од двајца доктори...
Ова и за Апекс важи?
Види дечко, едно е да работиш од дома, друго е од канцеларија. Прво, немаш искуство во кол центар, па да коментираш, не знам што очекувате. Види,...
Работеше во Германија 4-5 години и тоа во ниско платени работни позиции т.е во ресторан се врати овде и се вработи таму. Накратко шо ја прашав и шо...
Оддели ги имињата со запирка.