Она што е заедничко за сите генерации е тоа дека им фали самокритичност. Сите се поспремни да најдат маани кај другите отколку кај себе. :D
Абе јасно, во ред тоа. Не одрекувам, кажав и претходно дека има ужасни во моја генерација. Не си ја величам генерацијата ни најмалку. Ама не можеш да...
Треба да си направиш профил на IKnow и таму се аплицира, а за упис, може и некој друг во твое име да ги поднесе документите, не прават проблем..
Кои се тие?:?:
Дали мора лично да се носат документите? Или можеби друг да ги однесе наместо мене?
Така и пишува, дека нема потреба да се прикачуваат. Физички се носат. Со среќа
Ги напишав сите 4, не знам дали е правилно
Има, само што З најмногу се истакнуваат бидејќи се најизложени и најприсутни на интернет од мала возраст. Чест на исклучоци, ама голем дел се...
Апсолутно. Секојдневно се среќаваме со луѓе од различни генерации со различни карактери. Не дека од моја генерација нема такви. Има некои стварно...
:l: :l: [ATTACH]
Да не и се добива помалце внимание? Не намерно али секогаш кога имаме повеќе обврски/ деца знаеме поголемите да ги "тераме" некои работи сами да ги...
Ги има некој пробано шампоните што ги рекламира Магнолија?
Имам многу примери да кажам каде што постарите се навистина безобразни дури и повеќе од помладите. Почитта треба да ја заслужиш. Не може да ти се...
Господе Божееееее Зашо најгадните песни се вака заразни :drunk::drunk::drunk::drunk::drunk::drunk: Ме тера нешо и да му ја отворам поише пати на...
Барам подно огледало, сѐ што видов до сега некако ми е скапо. Ако видите и по фејсбук страни некаде пуштете ми. Фала ви:D
Истово ќе го искоментирав. Во секоја генерација има и културни и некултурни. Не знам зашто цело време само Ген 3 се критикува, а постарите генерации...
[ATTACH]
Би кажала дека може и да е непочитта обострана. Ако ме почитуваш, ќе те почитувам, дали млад, дали стар. Пред некој ден бев со мајка ми да...
Здраво земавме малтезер па ме интересираат неколку работи . Кучето е стар о11 недели прими 2 вакцини прочистено е и сосема добро надвор сеуште не...
Оддели ги имињата со запирка.