Да,во ред е тоа,тоа е настанот.Јас само направив психолошка анализа ,каде се згрешила работата.Бидејќи не се случило се во еден ден,тоа се собирало...
Не. Баш е спротивно. баш е често самоубиство кај тие нарцисоидни расцепени личности. Зошто? Затоа што Кога нарцисоидната личност врши кривични дела,...
Вреќи за спиење за бебиња, од каде би земала и да се ок вака?
Ц витамин од 1000 и цинк, течности повеќе, цедени сокови, супа...
Можеш само да провериш дали "дописот" што го наведуваш содржи " СУ " број, и врз основа на што си го добил тој т.н "допис", како точно гласи истиот,...
Убиецов ако бил нарцисоиден не би се самоубил,како што се извлекувал стално во трулиот систем на оваа држава,би се извлекол со минимална казна.Ако...
Од 500 ден. ваучер започнува. 500 поени - 500 ден., секој поен како 1 денар се рачуна. Од 500 поени нагоре можеш да си одбереш ваучер, има од ДМ,...
@pross Ти благодарам на појаснувањето, во ред, на основ како што ми разјасни сметам дека е дел од регуларна постапка..сепак под "други причини" исто...
Еве и јас сум настината само носот ми тече и цела глава ме боли од тоа... бебе како да грчи само посебно кога спие ама ми кажаа да чистам носе, други...
Што да се напише, се работи за психопат, тука полот веќе не е битен.Типот прво го заклал таткото и седел во куќата некое време додека да дојде...
Вечерни занимации, кога ми треба одвлекување на умот на друго место. Не се инста сликиве, ама цела куќа мириса на цимет и лебче. [ATTACH] [ATTACH]...
Пак јас. 37ма недела, имам чешање по цело тело без осип, навечер што ми смета да заспијам или ме буди од спиење. Почна последнава недела, ме натера...
[ATTACH]
[MEDIA]
Сега ми улета. Just saw a comment that said “if an unvaccinated child dies from a preventable disease, the parents should be charged with murder.”...
Eve probuvam. Kupivme kniga so prikazni. Ja frla preku krevet. Banjanje ne pali kaj nas, se rasonuva povekje. Pustiv pesnicki prispivni, nisanje,...
Ние тебе не те сфативме, ама и ти нас не не' сфати. Уживај, секој со своето. @Hopeful♥️ честитки, со лесно до крај:l:
Има ли некаде резервни делови за филипс пумпите? Најверојатно ми е расипано перничето внатре и не прави вакуум
Оддели ги имињата со запирка.