Скроз исто, само што ние сме скоро 3 месеци. Неколку недели кога беа грчевите и ноќе спиеше врз мене на стомак..
Абе не ме нервира толку моментот да си го кажат мислењето, ама ме швркна муабетот "Ќе ја дехидрирате". Леле иста ќе биде, без да го доживеам знам...
[ATTACH] [ATTACH]
Ова е полигел.. не е обичен гел. [MEDIA]
[ATTACH]
Ова на @Biljarkata ептен ќе и се свиѓа. Не одам до петок на лекар. Не можам веќе, психички се изморив. Ако мора у петок ќе звонам кај другар ми да...
Имам извештај од скрининг за ниска поставеност на постелка
:whew: [ATTACH]
Денес… Една година cancer free. :l::d:
Наполнете си шишиња со вода или купете од маркет. Почна да снемува вода. Се вадат на диви приклучоци ко порано да немаше такви. Ова е само трик пред...
и мене исто
Моето заспива од раѓање на стомак исправен на мене потпрен на рамо, еве скоро 6 месеци. Кога беше мал дневни дремки го оставав на стомак, ама нон...
Испитот се состои од 5 прашања, ви се дава тетратка од а4 формат и на неа се пишуваат одговори. Одговорите мора да бидат опширно и детално напишани,...
Да, согласно Законот за наследување.
Здраво девојки, вчера подадов документи за ваучер, ви испракам на сите позитивна енергија и ви посакувам успешен исход на сите што сте во процес.
Здраво, дали некој од ПМФ може да сподели искуство со испитот по Физика за биолози кај професорот Ристе? Каков е испитот, дали лесно се положува?...
Продавам детско седиште за велосипед, многу малку користено. Цена 1500 ден. [ATTACH] [ATTACH] [ATTACH] [ATTACH]
Не пробавме со Еспумисан, ама Саб Симплекс нас многу ни помогнаа
Оддели ги имињата со запирка.