До сега не ми се случило. Се што сум порачал било спакувано во оригинални вреќички/кесички. А имам преку 10 пати порачано и од аутлетот, и од сајтот....
Имам глупо прашање : Кога ги давате поклониве на кумовите ?
Каков ентузијазам имате вие со вакциниве свака ви част :D
:rofl::rofl::rofl:
Двајца без тројца на протест. Порано се вознемирував, сега више не. Летаргична сум станала максимално. Сум кажала порано, ќе кажам пак, сами сме си...
Ај за почеток да не ги нарекуваме мажи тие шо во зрели години мамичка им е на прво место. (Секој треба да си ги почитува родителите!) Ама да не ти е...
Точно. Сите знаеме што чуваме дома, поточно што сме создале двајцата родители. Дете растено со љубов, со здрави граници и учено на почит и емпатија...
Извини вака неповикана, но од искуство да ти одговорам. Исто и јас гледав во Ваикики, ич не беа убави, од таму купив фармерки и беа топ. Од Стружанка...
Леле уште ли е овој присутен на форумов....
Банкоматот на Халк банка ко клавав депозит ми зеде парите а пресметка помалце, и потполнав жалба наредниот ден еве веќе втор ден е и сеуште нема...
Во АЛДО да видиш, имаат многу убави модели, ама не знам дали има во Центар. :|
Мене ми е многу тврдо грлото на матката или е стеснето, па имам непријатно чувство како да удира во зид,не знам дали е нормално :^)
[MEDIA]
[ATTACH]
После 1300 денови од почетокот на специјалната воена операција во Украина, руската војска контролира 90797 км2, што е околу 15,04% од вкупната...
Ние на 15 месеци ја примавме април месец беше и немаше никаква реакција.
Дали има некоја искуство со намалена плодова вода 34+3 г.н. сум
Jas sum prezadovolna i od Dr. I od sestrata.na se sto prasav dobiv odgovor i mislenje.sve mi e porazlicno od prethodniot doktor i jas sum...
30+1 1600gr
Sara Fashion
Оддели ги имињата со запирка.