Пред некое време ја фрлив... ја земав, ја користев некое време, ама баш ништо не видов, чај дома да варев и да користев повеќе фајде ќе имав...
Јас ја имам Плазата, маста и ја извадивме. Презадоволна сум, зелената ја имаме. Јас таа ти ја препорачувам.
Vichy 15% vitamin c
Pravi da jas bev kaj nea
[ATTACH]
Дали имате искуство со оваа вода?[ATTACH]
Кај мене од зеленчук најлесно ја прифати тиквичката и тоа празна. Па потоа пробај во комбинација со батат. Морков+ батат, брокула +батат
Здраво мајки. Имаме 5ипол месеци, до сега сме пробале јаболко, круша, морков, банана, батат,тиквиц, тиква и брокула. Што да понудам следно? Дали да...
12тиот поротник поради кого не се донесе пресуда испадна дека е маж кој има досие за семејно насилство и забрана за приближување.
Јас лепев такви, ги земав од аптека како се викаа не знам точно но кога ќе им кажеш за што ти треба ќе ти дадат. Избегнував директно врз него да...
Епа со среќа :D Камп Ноу не бевме затоа што Реал фан имаме и не смееше да се оди. Еееедвај влезе во барселона фан шоп за подарок на најдобар другар...
Здраво после долго време ме интересира како ти е искуството,добра е програмата има резултати?
Од овие 2 плаза дефинитивно, кај првата тоа што има како граничник кај нозете на третиот дел е малку ограничувачки за кога ќе биде детенц и не е баш...
Исто и овде.....
Точно е. Плус краделе бонуси. Тоа со минималец, полека ќе стаса кај сите
Исто :worried:
Ако добро разбрав, голем дел од менаџментот си дале отказ зашо ги викнале и уценувале да потпишат договори на мимнималец и да им го исплаќаат...
Каде ги има кај нас?
Една ноќ каде што ќе си легнам во нормално време, ќе има ли, се прашувам!!!!!!! :@ [SPOILER]
Ќе си барате мажи што не се мамини синови, што имаат разбирање дека снаа и свекрва на овој или на оној начин никако нема да се сложат и што и да е...
Оддели ги имињата со запирка.