Дали може да се земе смрзнат материјал од мажот (од Систина) и се префрли во Плодност? Знае некој како оди таа процедура?
Дали некој ја познава Крстана од село Подареш Радовиш
Мајки Дали некоја се соочила со собирање на папоче со лепенка поради воздух или кила? На 20ти јануари правиме два месеци забележав папочето кога...
Во Рамтор. Но да те предупредам не е баш вкусно. И пошто е растително, не можеш ниту да го поховаш за да биде поубаво.
Ама сигурно се става барем топла вода оти зрна се. Соодносот ме интересира.
Ако веќе бираш невролог во Систина, оди кај д-р Наталија, никако кај Оливера Лековска бидејќи ќе те извади од памет со глупостите кои ќе ги збори....
@blodixx не можам да го корегирам мислењето погоре грешно сум се изразила. Не на секои 3 саати откако ќе цица бебето туку нека цица па додатно...
Имај во предвид дека и да не го боли може некој ден да се плаши да мочка од болката што ја осетил, за два три дена они забораваат, ние троа подолго...
Посно сирење каде да најдам?
Јас сега одам на приватно во Ремедика, но да се врати времето и да одам како во првата бременост кај матичната и да ми наплаќа никогаш не би и дала....
Форум е за пишување свои мислења и не треба да биде дозволено да се користи вештачка интелигенција тука. Да сака некоја да добие мислење од ВИ, ќе...
1/200 Стиляги (2008 ) 8/10 2/200 The Veteran (2011) 7/10 3/200 American Gigolo (1980) 8/10 4/200 Snow White and the Seven Dwarfs (1937) 8/10 (R)...
Многу лошо, да ти кажам ептен лошо ми влијаат мислам дека од тоа западнав во ваква ситуација. Секое второ видео некој болен од тешка болест, некој...
Прими сочувство @Chantal :hug:
[ATTACH]
Треба да работа. Ќе има дежурни секако.
Не мора да значи дека ќе префати бебето. Син ми големиот првиот викенд дома крена температура, бебето 6 дена беше. Одма го депортирав кај баби, после...
Minumum 2 meseci. So laparaskopija min 3 meseci.
Здраво, Знаете ли како успешно се спремаат "МЕЃУНАРОДНИ ФИНАНСИИ" и "ХАРТИИ ОД ВРЕДНОСТ И ПОРТФОЛИО МЕНАЏМЕНТ" Вондредна сум и затоа не можев да...
Значи не сум само јас хаха, дури си ја имаме симнато плејлистата на телефоните за ако снема интернет.
Separate names with a comma.