Да се споиме толку јако што и Путин,Трамп и Ким Џонг Ун да сакаат да не можат да не разделат.
Ако е поминато цел месец само да пишам дека се сложувам со овој одговор. Одмаздата секогаш се сервира ладна, кога најмалку се очекува. Би и ја...
Јас вчера ви пишав за крлежи, денеска на ќерка ми крлеж во уво и најдов. Не поголем од 2 мм, среќа па мислам дека не беше почнал крв да пие, уште...
Се зависи колкави се очекувањата од врската. Разлики големи меѓу партнерите секој различно ги прифаќа и ги доживува. Кога си помлад сакаш да...
Одамна немам прочитано поголема глупост од ова,она може колку сака,и до кога сака, не и се дига ништо, битно него да му е дигнат ние само да рашириме...
Четири години ќе прави големиот, само преку лето не му давам.
[MEDIA]
Немам искуство со ова ич, само вода се става, ништо друго?
Karcher sc2 како поефтин и SC3 SC4 како поскапи варијанти
[ATTACH] Пицерија Ди Наполи Скопје
Мајки, планираме викенд да правиме некаде. Е сега малава не ми јаде купени кашички. Дали може од дома да и спремам домашни и да ги носам во преносно...
Сега на овие мои години, многу пологично ми е, жената да е постара од мажот. Зошто ? Затоа што она може да има секс колку сака, и до кога сака, и не...
Можеби ќе простам, но сигурно ќе вратам. Не веднаш, но прилика секако ќе имам. За мене е тоа доволна сатисфакција.
Не најдов посоодветна тема, па да прашам во оваа. Дали некој има случајно Chaos Corona да ми прати? :)
Ќерка ми на 17 месеци. Само темп имаше др не. Еден ден.сес збори се прави...
Јас ништи не би почнал со толкава разлика на годините. Не знам шо ви праеле освен секс и да те третира како мама..
Кој го знае што мати,инаку не ме викал кај него ,туку викаше он да дојде дека не сме од исти градови да сме иделе на кафе ...како и да е џабе и убаво...
Дали си задоволна од опремата на Филип Исјановски?
Духовит
Јас би ти рекла да размислиш дали и во други ситуации се имаш почувствувано вака. Мене ова ми изгледа само на кулминација на проблем што се...
Оддели ги имињата со запирка.