Не, мене ме нема навредено мојата, цитирам на членките што кажуваат дека свекрвата треба да се почитува во секоја смисла. Мојата си е васпитана....
Јани и Сузана (некоја ) се во амбуланта, па пре би ти препорачала кај докторот
Едвај чекам да помине оралната фаза, ама којзнае кога ќе биде тоа :D.
Леле, бе, кога ќе престанете со попување? |( Одлично знам што може да биде според секое сценарио. Во околината имам доволно примери од кои знам дека...
Мој совет од лично искуство е да не си правиш притисок. Млекото е главна храна во првата годинка на детето, затоа и се вика дохрана. Не знам како ги...
Секоја приказна има две страни.:) Имаме снашка у фамилија што ја оцрнува тетка ми кај стигне, буквално измислува ствари, а у реалноста врска нема....
Второто беше успешно
Gde saputace mrak, zastace ti dah, cekaces sama... [MEDIA]
А парфемите каде се изложени?
Црно белите ги поминавме, мислев на книгичките за разгледување што се, кога почнавте со нив Благодарам и ние сме тука некаде со возраста и уште се...
Прочепкај на интернет има кој тог за која собна температура е и што треба да имаш облечено под вреќичката. Со 0,5 и 1 не би одела дека тие се за...
Јас секоја вечер шетам, некогаш и сама пошто секоја вечер неможе да се најде друштво и не ми е битно, битно да се разодам.
Не што сакаш, туку што треба ;)
Моето дете ќе полни 9 месеци за некој ден и уопште не го интересираат книги, ама затоа има други интереси. Пробај со едноставна со сликички, ако се...
Супер, ко шведска маса сам се послужваш шо сакаш си земаш.
Вчера The green mile, денес Marly and me, нешто мазохистички настоена сум деновиве. :|
Така е у државно, на сред ходник на маса се ставени резултатите и си бараш по име и презиме.
Јас не, само чорапчиња кога заладува, а пролет/ лето нон стоп боси ноџиња. По дома нон стоп бос, подобро лази така.
Денес моја блиска особа оди да зема рендген снимка во болница, шалтерот затворен уште во 13:00 часот, сите снимки акнати во ходник во пакет сами да...
Факт е дека доењето е голем плус за бебето наспроти АД формулата,патем и на самите паковања пишува прв и најдобар избор за бебето е доењето. Секако...
Оддели ги имињата со запирка.