Јас од каша дадов, ама не знам па вака термички што да и правиш освен нешто со тестенини, или некоја манџичка да ставиш, со мевце приспособена за...
[MEDIA]
Тооо нинче, се попаметна си ми :*
Класик ролат и мешавина од лимоната и боровница.
https://share.temu.com/f5M3fH7vgOA
Искрена прегратка и мир.
:hai: Има ли некој друг на bed rest моментално? 34+2 сум , бев пред два дена на контрола, и ми правеја прво ctg, покажа слаби контракции. Последнава...
Јас прво дадов домашен, свеж, не беше третиран, па му дадов да го шмука така :rofl: после му дадов од готова каша, и сега деновиве планирам да му...
Јас бев во Ремедика на преглед кај Доктор Кочо Димитриевски. Тој ми кажа да не правам во рамус, бидејќи ги носеле во Бугарија па не бил веродостоен...
Па уште се буди, таман ќе помине едно, ќе не снајди нешто друго. Или заби, или скок, или не знам што. 2 пати обавезно станува :rofl: околу 2ипол и во...
Чим ика е од прејаденост, стегање на дијафрагмата. Од пребрзо јадење или многу воздух примање при јадење се дешава.
Да, нема смисла ако си во зграда, освен да си на први, или под тебе да не седи никој, умот ќе им го извадиш хаха Јас сум во кујќа.
Не треба, си пишува во упатството. . Как да съхранявате Вигантол Съхранявайте на място, недостъпно за деца. Да се съхранява в картонената...
Ич те немам сретнато, може до мене е:D
3-4 дена
Нема подобро кардио од скокање со јаже. И јас сакав да го купам, ама безвезе ми е да скокам, во зграда сум и се плашам да не се слуша премногу. :tmi:...
Јас испитав НК клетки преку крв во Рамус лабораторија. А имало и НК клетки во ендометриум мислам, и тоа се испитува во Мк колку што читам во темата...
Вигантолот треба да стои во фрижидер? Прв пат слушам за ова.
јас болјерот го извадив од купатило во остава
Dali znae nekoj koja e procedurata za donor na jajce kletki I kolku se kosta
Оддели ги имињата со запирка.