:D :D :D
Мислам дека ќе ви одобрат без инсеминации. А сепак најдобро ќе ве советува докторот одете на консултација пред воопшто да започнете со постапката....
Има регресија тој период. Кај син ми траеше околу недела дена среќа. Иначе може да трае и до 6 недели.
Супер е, полека сама ќе накачува, до 7 месеци веќе ќе си јаде 200 сигурно. Најадена е да, после саат и пол минимум дади града.
Feminki pravev denes beta na 13 den od transfer. Pozitivna e megjutoa e 26.3 doktorot rece da povtoram vo vtornik. Dali ste imale vakvo iskustvo da...
Ампулите се чуваат во фрижидер и требаше да се боцкам од 15-17 часот баш тој период ми беше смената и морав таму да се боцкам. Сега сум на ново...
Да. Отстранив циста беше 6см. Сега пак ми е вратена.
Лапароскопија имате до сега правено?
Мојава госпоѓа денес и вчера јаде околу 120грама млечна каша со овошје. И правам 150 ама не стигаме до таму, јас си ја дојадувам. Најверојатно многу...
Леле што зборуваш... Поарно да не знам во што се впуштам... Сега и на тоа ќе почнам да мислам, какви игли какви фрижидери на работа... Болно ми е на...
За брак, да го избегнеме данокот и да заштедиме. Ем како параван пошто Маја Платнар е зафатена, а Калиопи е повозрасна. Понуди во инбокс.
Само денот на инсеминацијата да сте слободни,не ви треба боледување. А за тоа за на работа тотална ве сфаќам мене и инвитрото и инсеминацијата ми беа...
Не заспива на града.. ниту денски ниту пред вечерни успивање. Цица давам цуцла и во раце заспива за две минути. Денски ја презаспивам со нишкање,...
Ако орочите пари во банка на 3 години од прилика колку се добива после тие три години ?поточно дали воопшто вреди да се орочат пари ?
Седечка работа имам, ама многу трачарски се колегиве. Се се коментира, затоа не сакам воопшто на некој да спомнувам дека ќе одиме по тој пат.
@simonce97 ако можеш само ден да земеш ако не си од Скопје, од боледување мислам дека немаш потреба.
Спормограмот е одличен. Јас имам ендометриоза.
Jas imam praveno inseminacii. 2 pravev. Za prvata koristev boleduvanje rezultat negativen. Vtorata, ne koristev boleduvanje, bev rasteretena deka...
Нас два ваучери ни одобрија без да побараат инсеминации поради лош спермограм. Не правете дополнително трошоци и не губете време за инсеминации ако...
Не ти треба боледување, само тој еден ден кога ќе биде инсеминацијата, јас по 3 саати губев ко ништо. За на гак ќе земеш упат од матична за амбуланта...
Оддели ги имињата со запирка.